Соборності: через нічну пожежу в ресторані задимілась квартира у будинку

21 Грудня 2016, 09:41
3752 Джерело: vip.volyn.ua

У ресторані «Княжий двір», що на проспекті Соборності, 30, вночі виникла пожежа.

За словами місцевої мешканки Юлії, шум за вікном та їдкий запах диму у її квартирі розбудили жінку вночі 21 грудня о 2:48.

«Я прокинулася, адже в кімнатах вже було повно диму. Спочатку я подумала, що то горить щось у під’їзді. Але визирнула у вікно і побачила на даху рятувальників, які гасили пожежу в ресторані «Княжий двір», - розповіла Юлія.

Вона чула, як рятувальники між собою обговорювали причину загоряння: джерелом небезпеки стала невимкнена фритюрниця на ресторанній кухні.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій гасили пожежу протягом години. На щастя, внаслідок загоряння ніхто не постраждав.

До слова, жителі багатоквартирного будинку на проспекті Соборності, 30, вже більше десяти років мають проблеми від сусідства з рестораном.

Спочатку власники самовільно захопили підвали одного з під’їздів, далі добудували ще один поверх просто перед вікнами у людей, а також із ресторану вночі постійно звучить голосна музика.

Ірина НОВОСАД

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
22 Грудня 2016, 15:49
Шкода що той ресторан зовсім не згорів.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром