У Луцьку модернізували 12 котелень

29 Жовтня 2019, 16:32
2458

У Луцьку повністю модернізували 12 котелень за співпраці Луцької міської ради та Європейського банку реконструкцій і розвитку.

Про це на сторінці у Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Три оновлених котельні запустили в роботу минулоріч і ще дев’ять починають працювати у нинішньому опалювальному сезоні. Наразі у місті все готово для своєчасної та успішної подачі теплоносія.

«Маємо дуже потужне обладнання, котли італійського виробника, які значно збільшують коефіцієнт корисної дії котелень, дозволяючи економити на опаленні, налагоджують ефективну та безпечну подачу тепла. Робота котелень автоматизована, не потребує ручного регулювання і відповідає найвищим європейським стандартам якості. Всі нові котельні енергоефективні, забезпечують опалення газом, екологічно безпечні та надійні. Для Луцька реалізація настільки масштабного проекту спільно з ЄБРР – це однозначно плюс. Сьогодні оглянули роботу чотирьох модернізованих котелень, які забезпечать обігрів дитячих садочків, шкіл, житлових будинків та ряду інших об’єктів Луцька», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У луцьких дитсадках увімкнуть опалення






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром