Теремнівські ставки: у Луцьку виявили заборонені знаряддя лову риби

29 Жовтня 2019, 12:30
3201

До Волинського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужого рибалки про заборонені знаряддя лову на ставку по вулиці Теремнівській у місті Луцьк, що належить до природно-заповідного фонду.

Державні інспектори рибоохорони одразу виїхали на вказане місце події. Під час обстеження водного об’єкта порушників не зафіксовали. У водоймі виявили заборонені знаряддя – два безгосподарські ятери, – повідомили у рибоохоронному патрулі Волині.

Склали акти виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя лову вилучили.

«Ми вдячні кожному небайдужому рибалці за активну позицію у сфері збереження рибних запасів. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Ваша інформація є дуже цінною в нашій роботі»,  повідомили у Волинському рибоохоронному патрулі.

В Управлінні Держрибагентства у Волинській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (067) 360 78 40. Про порушення правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Довідкова інформація

Теремнівські ставки — гідрологічна пам'ятка природи місцевого значення в Україні. Розташована в межах східної частини міста Луцька, при вулиці Теремнівській. Створена з метою збереження двох штучних водоймищ (ставків), які відіграють важливу роль у регуляції гідрорежиму р. Сапалаївки (притока р. Стир).

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024