Наливайка: відкрили нову медичну амбулаторію

20 Грудня 2016, 16:46
Ілюстративне фото 6742 Джерело: bug.org.ua
Ілюстративне фото

У вівторок, 20 грудня, на вулиці Наливайка, 6а, відкрили нову амбулаторію загальної практики – сімейної медицини.

На відкритті нової амбулаторії були присутні міський голова Микола Романюк, його заступник Андрій Киця, депутат міської ради Алла Надточій, – повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що тепер надання медичних послуг наблизили до мешканців 40-го кварталу. За його словами, 2016 рік завершують на хорошій ноті — відкритті амбулаторії. Як показує досвід, у багатьох випадках хворим вистачає консультації сімейного лікаря. Якщо їх не достатньо, то їх уже спрямовують до вузькопрофільного спеціаліста.

Також міський голова зазначив, що згодом, за бажанням, тут зможуть отримувати медичні послуги й мешканці села Прилуцьке.

У найближчих планах міської влади – відкриття амбулаторії загальної практики-сімейної медицини на вулиці Гордіюк та розширення амбулаторії на вулиці Бенделіані. Є окремі питання й по амбулаторії у мікрорайоні Вересневе. Крім того, триває пошук приміщення під амбулаторію в районі вулиці Дубнівської.

Для проведення капітальної реконструкції приміщення під амбулаторію загальної практики – сімейної медицини № 4 на вулиці Наливайка міськрада виділила 1 мільйон 189 тисяч гривень.

В амбулаторії працюватимуть три лікаря загальної практики – сімейні лікарі з першою кваліфікаційною категорією, лікар-педіатр та сестри медичні загальної практики – сімейної медицини, які надаватимуть первинну медичну допомогу 5712 дорослим та 1400 дітям.

Прийом в амбулаторії буде здійснюватися з 8:00 до 19:00 щоденно, в суботу – з 9:00 до 15:00, неділя – вихідний день.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром