«Якби вдома так прикрасили, то їх би з хати вигнали», – лучани про міську новорічну ялинку

20 Грудня 2016, 16:08
4633

Відучора на Театральному майдані Луцька офіційно засвітили головну новорічну ялинку.

Окрім святкового настрою, привітань від Миколая та різдвяних пісень, це дійство принесло і перші естетичні розчарування, – пише «Таблоїд Волині».

Громадська активістка, прес-секретар «Національного Альянсу» Юлія Грищук на своїй сторінці у соцмережі розповіла, що цьогорічна ялинка нагадує їй відлуння із 90-х.

«От чого їх знову так страшно прикрасили? Хіба ці три ялинки за стільки років не заслужили бути красивими... Може, вже не варто довіряти дядечкам з Луцьксвітло таку роботу, бо їм все рівно, аби навішати як-небудь ті гірлянди. Немає відчуття, що це 2017 рік, таке враження, що на носі 90-ті»,  – коментує Юлія.

Думки коментаторів допису помітно розділилися. Так, наприклад, журналістка Еля Серкожаєва вважає, що «хай карявенько прихорошені, але зато живі-здорові», фотограф Павло Березюк  зазначає, що цього року ялинка гарно вбрана й усім подобається, а організатор свят Валерій Пельц переконаний, що «якби вдома так прикрасили, то їх би з хати вигнали».


Лучани переконують, що в часі новорічних свят хочеться бачити уважніше ставлення до зовнішнього вигляду їх головних атрибутів. Втім, разом з тим, переймаються, аби раптом на прикраси для ялинок не почали виділяти мільйони гривень.

Коментарі
20 Грудня 2016, 18:14
Ми вже дивилися,куди закопали мільйон,який цьогоріч виділили на ялинку і так кожного року так виділяють. Там висять ці ж іграшки,що минулого року.Як там можна робити,знущатися наю анрідом, замулювати гроші, а самі багатіємо,багатіємо. Все мало і мало, крадемо і крадемо.Скоро путін,як бахне атомною бомбою і всі нажруться миттєво.
20 Грудня 2016, 23:48
горе -лучанко ! май кебету --як ПУТІН НІБИ бахне атомною ....при наших 15 чи 16 реакторах по 80 тонн ядерного палива , ТО від УРАЛА до ІСПАНІІ буде пустеля !!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром