Луцький підрозділ патрульних є одним з найкращих в Україні

20 Грудня 2016, 15:45
1653

За рік роботи патрульна поліція Луцька показала, що підрозділ виконує свої функції та є одним з найкращих на території держави.

Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький під час прес-конференції у вівторок, 20 грудня.

Він підкреслив – луцькі копи довели, що не тільки якісно виконували свої функції по охоронні порядку у місті, а й проявили себе у розкритті злочинів по гарячих слідах, крадіжок та грабежів.

«Підрозділ довів, що є одним з найкращих на території держави серед усіх 28. Довів, що може, хоче і вмотивований виконувати свої функціональні обов’язки, які були закладені на початку. Вони довели, що можуть виконувати функції по охороні. Але також проявили себе у розкритті злочинів по гарячих слідах, розкритті крадіжок, грабежів і деяких резонансних злочинів. Така динаміка і статистика доводить, що підрозділ не стоїть на місці і правильно виконує свої функції», – зазначив Олексій Білошицький.

Окрім того, він наголосив, що пріоритетом у роботі патрульних є підвищення рівня довіри серед населення.

Софія СІЧКУН

Коментарі
21 Грудня 2016, 15:02
Чим же вони кращі? По селфі хібащо!
21 Грудня 2016, 15:05
Нехай Олексій Білошицький озвучить скільки вони злочинів не зареєстрували і не розкрили. Нехай буде чесним докінця!
21 Грудня 2016, 15:22
Поліцейські роботою більш схожі на статистів, а не на копів. Хоча патрулі в цьому самі не винні, а по гарячих слідах вони злочини розкривають можливо лише у Луцьку, а на переферії хто їх розкриває? В райвідділах поліції працюють всього два копи-дільничні на весь район і два автомобілі їздить, а крадіжок не розкривають, не фіксують і не реєструють. Люди зневірені! Роботу поліції визнає народ НЕЗАДОВІЛЬНОЮ.<br/>Скільки римінальних справ у слідчого в провадженні?! 300 чи 350? Щоб їх розкрити треба не їсти і не спати, і то часу всеодно не вистачить 100%. Співчуваю слідчим. Це правда.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром