Луцькому «Сіті Парку» – 7 років

28 Жовтня 2019, 10:32
3428

У Луцьку 26 жовтня 2012 року відкрили проект «Сіті Парк».

 «Завдяки бізнемену Андрій Покровський дерев’яний місточок крізь чагарники з кожним роком стає все гарнішим, комфортнішим та затишнішим!» — йдеться в дописі на сторінці проекту в Facebook.

«Протягом семи років ми змінювались: тут з'явився перший в Луцьку міст та альтанка для закоханих, перші будиночки для качечок та перший вуличний роледром, а згодом і перший в Україні пам’ятник талановитому культовому українському співаку, композитору, поетові та письменнику Андрію Кузьменку, який відомий більше як Кузьма Скрябін».

Також тут красується унікальна вулична галерея 4/8 Gallery та облаштовано майданчики для безлічі видів зайнятості: від розваг до роботи, від натхнення до творення!

«Тут ти можеш відпочити з сім’єю, святкуючи важливі події та дати місцевих кафе та студіях свята таких як Ring Cafe, Карамболь Студія Cвята, придбати необхідні предмети затишку вашої оселі в гіпермаркеті Дубок, обрати курс відпочику завдяки туристичній агенції Lutsk TA "barbados" та відвести душу, поринувши у віртуальні ігри в Force Arena».

«Та ми постійно розвиваємось, розробляючи та реалізовуючи нові проекти, локаці та споруди. Тому, будьте готові, скоро ми здивуємо Вас чимось необхідним. корисним та цікавим», — кажуть автори проекту.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024