Червоного Хреста: збили нетверезого пішохода

20 Грудня 2016, 11:51
фото ілюстративне 1887 Джерело: vedomosti-ua.com
фото ілюстративне

На вулиці Червоного Хреста водій автомобіля BMW допустив наїзд на пішохода.

Дорожньо-транспортна пригода сталася приблизно о 19:30 у понеділок, 19 грудня. Про це Район.Луцьк повідомили у прес-службі ГУНП Волинської області.

Згідно з інформацією, наїзд скоїв 54-річний житель обласного центру. Постраждав у результаті аварії 67-річний пенсіонер, теж лучанин.

У нього медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та алкогольне сп’яніння. Потерпілого госпіталізували у відділення нейрохірургії.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Триває слідство.

Світлана КИРИЛОВА

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром