«Інформаційна атака на банк вплинула на рішення щодо націоналізації», – екс-голова правління «ПриватБанку» Олександр Дубілет

19 Грудня 2016, 15:11
2152 Джерело: Антикор

Колишній голова правління «ПриватБанку» Олександр Дубілет запевнив, що націоналізація банку пройде безболісно для клієнтів.

Про це він розповів на брифінгу щодо поточної роботи «ПриватБанку»,  у понеділок,  19 листопада.

Зокрема він повідомив,  що наразі банк не затримав жодного платежу попри те,  що кількість охочих зняти гроші перевищила усі показники.

«Інформаційна атака на банк, яку вели протягом двох тижнів, багато у чому визначила нашу поведінку та рішення щодо націоналізації», – прокоментував Олександр Дубілет.

Проте пояснювати, хто вів інформаційну війну проти банку та кому вона була вигідною, не став.

«Зараз не важливо, хто проводив інформаційну атаку. Важливо,  щоб банк продовжив свою роботу. Коли банк увійде в свою колію, ми напишемо свої бачення і мемуари та розкажемо, кому і для чого це було вигідно», – повідомив екс-голова правління.

Він запевнив, що процес націоналізації банку пройде безболісно та непомітно для його клієнтів. Усі функції та додатки, розроблені «Приватом», будуть працювати і надалі.

«Банк –  то наша дитина і ми хочемо,  щоб він працював і обслуговував клієнтів. У нас повна взаємодія, ми все зробимо,  як треба», – підсумував Олександр Дубілет.  

Софія СІЧКУН

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
19 Грудня 2016, 18:09
Це вже давно можна було передбачити. Коломойський повний аферист і авантюрист, наступний Ахметов
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024