«Старий Луцьк» не «пробився» до наступного раунду Кубка України

25 Жовтня 2019, 09:36
2510

Баскетбольна команда «Старий Луцьк» не змогла переграти за сумою двох матчів «суперлігове» Запоріжжя.

Другий поєдинок відбувся 24 жовтня в Запоріжж. Неочікувано для команди Валерія Плеханова, гості розпочали матч дуже активно і вийшли вперед у рахунку. Перевага підопічних Володимира Журжія досягнула 7 очок, але досвідченіші «білі» відіграли відставання і пішли на перерву лідерами 20-19, – інформують у пресслужбі баскетбольнрї команди.

Друга чверть краще вдалося господарям, хоча розпочалася з дальніх влучань Федчука та Прозапаса. Запоріжці зуміли відірватися у рахунку завдяки американським легіонерам.  Перевага «Запоріжжя» сягнула 10+. Перед великою перервою рахунок на табло – 53-36.

Третя чверть принесла для нашої команди неприємні новини – Дейна, Швагринський та Шевчук отримали п’яті фоли: суддівство обговорювати не беремось, але констатуємо дещо хаотичні рішення двох молодих суддів. Наша команда догравала, фактично, в одному складі. Тим не менш, лучани не були «хлопчиками для биття». Досвідченіші Федчук та Тютюнник вели за собою партнерів по команді, активним був Коцько. Десятихвилинка була виграна  нашими гравцями, але на табло «горіло» 71-55.

В останній чверті в господарів кращими були вже українці Нємцу та Кожемякін. В наших продовжував набирати очки Коцько. Тим не менш, команда Валерія Плеханова довела матч до впевненої перемоги 97-68. Відзначаємо 17 набраних очок Коцька та Прозапаса, а ще – «дабл дабл» Тютюнника. У підсумку, в наступний раунд Кубка України крокує суперлігове «Запоріжжя, а наша команда добре проявила себе на фоні іменитого суперника.

Читайте також: У луцькій баскетбольній команді – новий гравець

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024