У Луцьку спіймали хлопця, який втретє за рік кермував п'яним

25 Жовтня 2019, 09:14
3160

У Луцьку патрульні зупинили 21-річного водія, який втретє за рік сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння.

Лише 4 липня суд позбавив його права керування, однак сьогодні він знову сів за кермо нетверезим. Більше того, рухався, створюючи аварійні ситуації, – інформують на сторінці патрульної поліції.

Підозрілого водія Mercedez-Benz екіпаж помітив на проспекті Соборності, однак на вимогу зупинитись той не відреагував. Після кількахвилинної погоні його заблокували на проспекті Молоді.

Водій пройшов огляд у встановленому законом порядку на місці: мав 1, 31 проміле в крові. Інспекторам повідомив, що, незважаючи на позбавлення права керування, все одно їздить різними транспортними засобами.

У зв’язку з цим патрульні викликали на місце і слідчо-оперативну групу, ймовірно, чоловікові може загрожувати покарання за невиконання рішення суду. На нього оформили два протоколи та три постанови, у тому числі, за керування в стані сп’яніння втретє протягом року.

Крім того, протокол за ст. 130 КУпАП склали і на пасажира – власника автомобіля, адже саме він, також у стані сп’яніння, передав керування своєму товаришеві.


Коментарі
25 Жовтня 2019, 13:27
Відірвати яйця
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром