Луцькі ДЮСШ пропонують залишити в підпорядкуванні управління освіти

19 Грудня 2016, 13:13
2320 Джерело: tabletennis.org.ua

Лучани пропонують залишити КДЮСШ №1 та ДЮСШ №2 у структурі міського управління освіти та не передавати у підпорядкування інших структур.

Відповідну петицію зареєструвала Світлана Ганц на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Жінка пише, що за багато років функціонування ДЮСШ сформовано успішно діючу систему. При хорошій наявній матеріальній базі колективи шкіл демонструють високий рівень навчально-тренувальної роботи та високу результативність у спортивних досягненнях вихованців. 

Нагадаємо, заступник міського голови Юрій Моклиця вважає, що дитячо-юнацькі спортивні школи варто передати у підпорядкування управління фізичної культури та спорту.

«Важливо не допустити зміни підпорядкування цих установ, бо це може призвести до погіршення умов їх діяльності. Адже значна частина секцій цих дитячо-юнацьких спортивних шкіл функціонує в урочній системі та на спортивних базах шкіл міста», – вважає жінка.

Для того, щоб петиція потрапила на розгляд у Луцьку міську раду, під нею потрібно зібрати 300 підписів. На сьогоднішній день під ініціативою поставили підпис 56 осіб. Підтримати петицію можна протягом 10 днів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром