У Луцьку для білорусів організували екскурсію

24 Жовтня 2019, 17:46
2283

«СКАЗАТИ ІГОГО – ЦЕ НІЧОГО НЕ СКАЗАТИ!» – такою була реакція білоруських гостей, представників Клецького механічного заводу, коли вони побачили підприємство «Kromberg&Schubert Lutsk».

Про це йдеться на сторінці підприємства у Facebook.

Заступник директора з виробництва Іван Кульчик та головний інженер Сергій Захаревич приїхали до нас разом із представником компанії Тайко Електронікс Тарасом Станьчиком, якого і попросили домовитися про екскурсію на «Кромберг енд Шуберт».

Про виробничі процеси, партнерів та напрямки роботи гостям розповів інженер Дмитро Верцінський. Білоруси уважно слухали, роздивлялися, задавали багато питань та відразу ж обговорювали, що саме хотіли б запозичити.

«На нашому підприємстві теж масштабне виробництво і в Білорусії Клецький завод є одним з найкрупніших, але територія його цеху зайняла б лише невеличку частинку вашої площі. У нас всього триста п’ятдесят працівників, проти ваших п’яти тисяч», – говорить Іван Кульчик.

Основною метою візиту іноземних гостей було бажання подивитися на передові технології у виробництві і вони були просто в захваті.

«Коли два роки тому був у Китаї на заводі з виробництва джгутів, то думав, що мене вже нічим не здивуєш, – додає головний інженер Сергій. – Але у вас рівень дуже високий. Більшість процесів автоматизовані. Ми приємно здивовані і дуже задоволені такою екскурсією».








Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром