Брище: маленькі мешканці села отримали подарунки до Дня Святого Миколая

19 Грудня 2016, 09:21
2505 Джерело: lutskrada.gov.ua

Сьогодні в Україні відзначають День Святого Миколая-Чудотворця – свято, якого з нетерпінням чекають усі діти.

Особливим воно є й для нашого міста, адже Святий Миколай є покровителем та захисником Луцька та усіх його мешканців. Місто Луцьк підтримує партнерські відносини і з навколишніми селами. Тому 18 грудня, у переддень свята, у селі Брище поблизу Луцька у місцевому Будинку культури відбулося святкове дійство для місцевих дітлахів та їх батьків, – повідомляють у прес-службі Луцької міської ради.

На свято, до організації якого долучилася Луцька міська рада та меценати, завітав перший заступник міського голови Тарас Яковлев.


Атмосферу радості та святковий настрій глядачам дарували вокальні гурти «Калейдоскоп» та «Співаночка» Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена. Пісні, що лунали зі сцени з уст маленьких вокалістів, закликали усіх діток загадувати бажання та писати листи Святому Миколаю, аби отримати від нього подарунки.










Тарас Яковлев зазначив, що напередодні Дня Святого Миколая є чудова нагода привітати маленьких мешканців села Брище. Він побажав діткам міцного здоров'я та гарного настрою.

«Нехай кожному із вас Миколайчик покладе під подушку гарні подарунки та здійснить найзаповітніші мрії», – додав він.




На завершення святкового дійства 120 маленьких мешканців Брища отримали подарунки. Усі гості щиро подякували міській владі Луцька за організацію чудового свята та яскраві емоції.






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром