«Міський діамант»: лучанам презентували унікальну Toyota C-HR

19 Грудня 2016, 14:01
5113

У невимушеній атмосфері вечірки відбулася презентація унікального автомобіля Toyota C-HR.

Шанувальники японської марки авто зібралися у п’ятницю, 16 грудня, в приміщенні автосалону Тойота Центр Луцьк «Автоконцепт».







Формат вечірки для презентації вибрали не випадково, адже автомобіль позиціонується як молодіжний та стильний транспортний засіб для міста. Назва вечірки «Urban Diamond» («Міський діамант») підкреслює форми авто, грані кузова якого і справді нагадують блискучий діамант.



Поява Toyota C-HR викликала величезний ажіотаж у Європі. У Франції, Італії та Німеччині на покупку авто навіть потрібно чекати у черзі.

В Україні автомобіль уперше показали під час вручення премії «M1 Music Awards» 10 грудня. І вже менше ніж за тиждень ексклюзивна нагода побачити Toyota C-HR випала лучанам. До слова, продаж лімітованої серії в Україні уже стартував!

Відкрило вечірку яскраве шоу барменів від «OLD MAN BAR». Протягом усього заходу відвідувачі могли насолодитися різноманітними коктейлями та скуштувати вишукані страви на святковому столі.



Атмосферу вечірки також доповнювала запальна музика від ді-джеїв з Whatafunk Crew.

Коли гості вдосталь насолодилися напоями та наїдками, дійшла черга до головної події вечора – презентації Toyota C-HR. Зал на деякий час занурився у темряву, яку невдовзі освітило яскраве світло фар автомобіля. А коли з нього скинули покривало, «Міський діамант» заблискав усіма своїми гранями.



Про унікальність нової «Toyota» розповів директор автосалону Олег Могилецький.

«Це унікальний автомобіль, який створює нову нішу не тільки для «Toyota». Він створює новий тренд в автомобільному світі. Ми вже звикли, що «Toyota» є дуже інноваційним брендом, і цей автомобіль теж ніби створює новий клас. Це симбіоз купе і кросовера – можна назвати це крос-купе. Одним словом – це автомобіль для сучасного міста і людей, які ведуть активний спосіб життя», – сказав Олег Могилецький.

Основні деталі екстер’єру та технічної начинки автомобіля описав начальник відділу продажу автомобілів Сергій Шишонок.

«В концепцію автомобіля закладено три основних моменти: неординарний дизайн, висока якість і відмінна керованість. Автомобіль вийшов справді стильним – потужна нижня частина кузова, великі колеса, високі пороги – це все атрибути позашляховика. В той же час, тонкі стійки кузова, похила лінія даху та приховані ручки задніх дверей – це ознаки купе. Тобто, отримуємо такий симбіоз купе і кросовера. Такий автомобіль однозначно буде виділятися в потоці.

Стильний дизайн екстер’єру автомобіля доповнює не менш вражаючий інтер’єр. Невелике спортивне кермо, зручні сидіння спортивної форми – все це доповнює драйвовий вигляд Toyota C-HR. Не забули й про пасажирів – на задніх сидіннях вони мають достатньо місця для комфортної поїздки. На передній панелі розмістився восьмидюймовий сенсорний дисплей – майже телевізор», – розповів Сергій Шишонок.


Загалом, кожна деталь Toyota C-HR налаштована на комфорт та насолоду від керування. Автомобіль довгий час тестували на дорогах Європи, тому він повністю адаптований під європейську манеру їзди. Для більш детального ознайомлення з поведінкою авто на дорозі, усі охочі мали змогу записатися на тест-драйв, які відбуватимуться з понеділка, 19 грудня.

Завершилася вечірка драйвовим барабанним шоу від колективу «Garage Drum Show» та танцювальними виступами від Diva Dance Family.





Олександр РОГАЛЕВИЧ

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром