У луцькому «політесі» відбувся батл між першокурсниками

23 Жовтня 2019, 17:11
2056

У Луцькому національному технічному університеті відбувся батл між студентами першого курсу усіх груп факультету архітектури, будівництва та дизайну.

23 жовтня «першачки» змагалися за першість, демонструючи свої вміння, таланти та кмітливість, – інформують в університеті.

Розпочалося дійство із драйвового знайомства з командами-учасницями та привітання проректора із науково-педагогічної роботи Сергія Шимчука.

«Я маю надзвичайно високу честь розпочати це чудове свято. Сьогодні будуть змагатися, проявляти свої знання, вміння та навички першокурсники, які уже мають хорошу загальну базу ще зі шкільних років. Проте, я бажаю, аби все, що вами набуте – примножилось і додалось уже за допомогою нас! Бажаю успіху, достойних виступів, а надалі – потрапити у «Всеукраїнський батл першокурсників»,  виступив проректор.

Основна частинна протистояння першого курсу розпочалася із відео-презентації кожної із груп, де студенти продемонстрували своє почуття гумору та креатив.

Далі майбутні будівельники, архітектори та дизайнери хизувалися своїми талантами. Так, хлопці із групи БДН-11 під гітарний супровід та відео-кліп виконали ліричну композицію українського гурту «Без обмежень».

Команда АМ-11 представила гумористичні сценки про студентські будні, а група Д-11 запалили зал енергійним танцем. Склали пісню про життя студента-дизайнера та чудово виконали учасники команди Д-12.

По завершенню виступів усіх команд та оголошення оцінок членами журі, ведучі розіграли серед глядачів серед глядачів сертифікати на фотосесію та аксесуари від спонсорів заходу.

Останнім у батлі першокурсників був конкурс «Відгадай композицію»: один з команди без слів, лише за допомогою міміки та жестів, якнайшвидше допомогти своїм одногрупникам відгадати назву пісні.

Насамкінець, ведучі підготували для учасників сюрприз – веселий відео-ролик із закулісся підготовки до конкурсу, який приємно потішив усіх присутніх.

Оголосити переможця та привітати учасників на сцену піднялися усі члени журі. Кожен з них висловив подяку учасникам за приємні емоції та враження, а декан ФАБД Олександр Бондарський зауважив, що усі команди дуже яскраві, енергійні, веселі і наголосив, що пишається таким потужним першим курсом.

Переможцями батлу першокурсників факультету будівництва, архітектури та дизайну стала група АМ-11.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром