У Луцьку для дітей влаштували День Китаю

23 Жовтня 2019, 19:47
2205

У Волинській обласній бібліотеці для дітей для усіх охочих організували «подорож до Китаю».

23 жовтня протягом дня діти мали можливість ближче познайомитися із цією загадковою країною, - інформують у бібліотеці.

 Під час веселої та пізнавальної вікторини-знайомства «Цікаві факти про Китай» та різних конкурсів учні 4-Г класу гімназії №4 імені Модеста Левицького дізнались про національний одяг китайців, визначні архітектурні пам'ятки, про різні види мистецтв.

Одним із найцікавіших видів східного мистецтва є бонсай, яке виникло близько двох тисяч років тому в Китаї. Саме з цим мистецтвом вирощування точної копії справжнього дерева в мініатюрі і знайомили наших читачів під час  креатив-майстерні «Бонсай – природа на долоні». Дітям цікаво було дізнатися як  і коли виникло це мистецтво, про стилі, форми та вимоги до традиційного бонсаю. Також перерахували  які породи дерев  підходять  для вирощування рослин у цьому стилі та переглянули світлини з неймовірно красивими деревцями, вирощеними декілька століть тому. А на згадку про цю країну виготовили власне  деревце.

П’ятикласники Луцького ліцею-інтернату під час захоплюючої подорожі «Замальовки з Піднебесної» поринули у світ, в якому гармонійно сплелися величезні хмарочоси, маленькі будиночки з пахощами та різьбленими дахами.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром