У Луцьку рятувальники ліквідовували «пожежу»

23 Жовтня 2019, 15:31
1832

У Луцьку провели пожежно-тактичне навчання з ліквідації імітованої пожежі у будівлі Управління Державної міграційної служби України у Волинській області, що розташоване на вулиці Градний Узвіз.

Про це йдеться на сайті ДСНС у Волинській області.

За легендою навчань, пожежа трапилася 23 жовтня в конференцзалі на другому поверсі й швидко набула загрозливого розміру. Співробітники  обласного управління міграційної служби виявили пожежу, негайно повідомили рятувальників і розпочали евакуацію персоналу, відвідувачів установи та матеріальних цінностей.

На місці імітованої пожежі працювали 14 рятувальників двох пожежно-рятувальних частин обласного центру – 1-ої та 25-ої ДПРЧ. Залучили 3 пожежних автомобілі, у тому числі й автодрабина.

Рятувальники відпрацювали алгоритм здійснення розвідки в адміністративній будівлі, виведення осіб, які виконували роль потерпілих, із зони штучно створеного задимлення та порятунку з 3-го поверху за допомогою автодрабини. Крім того, були здійснені заходи із розгортання сил і засобів для умовного гасіння пожежі на об’єкті, а також відпрацьований алгоритм взаємодії з іншими службами екстреного реагування.

У другій частині навчань співробітники ДСНС провели інструктажі з працівниками Управління міграційної служби щодо порядку використання первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) та надання першої долікарської допомоги потерпілим у найбільш типових надзвичайних подіях. 








Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром