Із вітаннями та тортом: як луцький зоопарк святкував День народження

21 Жовтня 2019, 12:23
1694

З нагоди Дня народження у комунальному підприємстві «Луцький зоопарк» відбулося грандіозне дійство – святкували 40-річчя звіринця 20 жовтня.

Про це інформують на сайті Луцької місьокї ради.

Щось цікаве для себе тут міг знайти кожен, як дорослий, так і дитина. Для відвідувачів проводились різноманітні майстер-класи, ігри, конкурси, розваги. Також всім присутнім подарували свої виступи маленькі лучани. Дітей розважали аніматори, які були переодягнені в тварин.

Привітала всіх присутніх директор зоопарку Людмила Денисенко. Вона подякувала всім, хто завітав на їхнє свято та зазначила, що без підтримки Луцької міської ради зоопарк не став би таким, яким він є зараз. Адже підприємству необхідна постійна фінансова підтримка, яку надає міська рада.

У вітальному слові Ігор Поліщук зазначив, що надзвичайно приємно спостерігати як змінюється зоопарк.

«Сюди можна приходити, щоб помилуватися різнобарв’ям квітів, красою ландшафтів. Я дякую вам за непросту роботу. Знаю, що ви живете та горите зоопарком і саме такі ентузіасти потрібні нашому місту. Я щиро дякую вашому колективу за важку працю й бажаю вам процвітання та успіху», - сказав він. Ігор Поліщук наголосив, що вже є проект розширення зоопарку в бік вулиці Глушець, зараз саме розробляється проектно-кошторисна документація, адже кількість відвідувачів постійно збільшується і реконструкція є необхідною.

Ігор Поліщук вручив відзнаки Луцької міської ради кращим працівникам, а також колективу КП «Луцький зоопарк».

Потому, як належить на ні народження розрізали святковий торт, яким частували всіх охочих. Також діти отримали солодкі подаруночки — печиво-звіряток.

Протягом дня відвідувачів пригощали різноманітними смаколиками з гарбуза, а також солодощами та чаєм.

Зоопарк було засновано у 1979 році. За 40 років існування підприємство кардинально змінилось, відбулась реконструкція, сюди привезли нових тварин. Також протягом року тут відбуваються екологічні квести, сімейні фестивалі, святкування Міжнародного дня дітей, Дня вишиванки, Івана Купала та багатьох інших свят. Багато відвідувачів зазначають, що зоопарк надзвичайно змінився і дійсно став окрасою міста.

Читайте також: Від зоокуточка до родзинки міста: луцький звіринець святкуватиме 40-річчя

























 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024