Волі: в «Опері» буянили чоловіки з посвідченнями учасника бойових дій

17 Грудня 2016, 10:36
3007 Джерело: omskregion.info

У суботу, 17 грудня, о 4:30 двоє чоловіків поскаржилися на лінію 102 на охоронця нічного клубу «Опера», який не дозволяв їм покинути заклад з відкоркованою пляшкою шампанського.

Про це у Facebook повідомляє член групи швидкого реагування громадського формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині» Олександр Ніколайчук.

«04:30, «цікавий» виклик від відвідувачів «Опери». Дзвінок на 102, повідомлення-скарга на охоронців нічного клубу, які не дозволяють залишити заклад зі щойно придбаною й відкоркованою та чуть надпитою пляшкою шампанського «на винос». А далі було цікаво. Заходимо у приміщення «Гранд-Волині» разом із екіпажем патрульної поліції. Добряче п'яним двом чоловікам ніяк не зрозуміти: ну як-то - їм, і не можна винести! І починається привселюдне обзивання поліцейських нецензурною лайкою на чому світ стоїть та смикання й відштовхування», – пише «самооборонівець».

На чоловіка, який буянив більше, наділи кайданки та відвезли в наркодиспансер, а потім у міськвідділ. Його більш спокійний товариш весь час їздив услід на таксі.

У міськвідділі чоловіки почали розповідати про зв’язки із високими чинами поліції з Києва. Там же з’ясувалося, що вони – учасники бойових дій.

«На міськвідділі розповідає про генерала з ГУ НП аж із Києва, «з главка», записує дані патрульних, для чогось фотографує наш черговий автомобіль. І, о боги, вони теж УБДешники. Тільки-тільки звідти», – написав Олександр Ніколайчук.

Нагадаємо, продаж спиртного в розважальних закладах та барах заборонений з 22:00 до 8:00.

Коментарі
17 Грудня 2016, 15:23
Хм... Купив спиртне, недопив, неосилив - допивай у закладі, з собою виносити не можна. Який ідіот це придумав:
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром