У Луцьку запрацює сіті-бот «Назар», який повідомлятиме про зміни в роботі комунальників

21 Жовтня 2019, 10:09
1521

У Луцьку найближчим часом запрацює сервісом для отримання інформації стосовно поточних ремонтів, відключень гарячої води та світла, термінів усунення аварійних ситуацій за конкретною адресою у місті.

Сервіс Назар CityBot буде поєднувати дані від усіх комунальних служб міста, – інформує перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад на сторінці у Facebook.

Користувач вказує адресу, за якою мешкає, та зручним для себе способом: у Telegram, Viber чи Facebook отримує важливу інформацію про причини планових чи аварійних відключень міських комунікацій та терміни відновлення послуг саме за своєю адресою.

Окрім того, за допомогою цього сервісу можна повідомити про будь-які комунальні проблеми, що виникли як в будинку, так і поруч із ним. Наприклад, про відкритий люк, аварійну ситуацію в мережах, неприємний запах тощо. Вже підписали меморандум Луцької міської ради і розробників сіті-боту, а отже лучани зможуть користуватися послугами нового зручного сервісу.

Сіті-бот вже працює в кількох містах України, де підтвердив свою ефективність і значно поліпшив оперативність надання актуальної інформації про діяльність комунальних закладів міста.

«Не виключено, що в майбутньому, крім питань житлового фонду, сервіс зможе опікуватися й дорожніми: трафіком, пробками, парковками та ін. Роботу сервісу нещодавно презентували керівникам виконавчих органів Луцької міської ради», – йдеться у дописі.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024