Вихідні по-луцьки: розфарбуй вікенд 16-18 грудня

16 Грудня 2016, 15:29
5070

Цими вихідними місто підготувало безліч подій, які зігріють вас драйвом і дадуть можливість відпочити від сірих буднів.

А щоб ви не пропустили найцікавішого, Район.Луцьк  традиційно склав перелік заходів та розваг, що відбудуться у цього вікенду.

 

ВЕЧІР ПЯТНИЦІ, 16 грудня

1. Майстер-клас «Створення новорічного віночка»

Час і місце проведення: 17:00, Художня студія «Барва» (проспект Волі, 27, 3-й поверх).

Деталі: Після закінчення майстер-класу, кожен зможе забрати свій витвір мистецтва додому, та прикрасити ним свою оселю) наша майстерка подарує Вам казковий новорічний настрій та море позитивних емоцій). Обов’язковий попередній запис. Всі матеріали надаються. Передоплата – 50 гривень (на карту Приватбанку 5168 7572 4242 4473, Місюк Богдана Юріївна). Після оплати передзвоніть 0663439734 і підтвердіть свою участь.

Вартість: 120 гривень.


 

2. Майстер-клас «Зимовий ранок аквареллю»

Час і місце проведення: 18:30, Художня студія «Барва» (проспект Волі, 27, 3-й поверх).

Деталі:  Малюватимуть повітряний, зимовий пейзаж акварельними фарбами. За допомогою технічних прийомів акварелі можна досягти різних цікавих ефектів. В цій роботі використовуватимуть класичні заливки, створення фактури за допомогою солі, набриск та промальовування деталей по мокрому. Тривалість 2 год. Всі матеріали надають.

Обов’язковий попередній запис. Всі матеріали надаються. Передоплата – 50 гривень (на карту Приватбанку 5363 5423 0593 4904, Миселюк Ілона Юріївна). Після оплати передзвоніть 066 694 95 99 і підтвердіть свою участь.

Вартість: 100 гривень.


 

3. Нагородження кращих спортсменів бійцівського клубу PITBULL

Час і місце проведення: 19:30, синя зала кінокомплексу «Адреналін» (вул. Карбишева, 1)

Деталі: Бійцівський клуб «Pitbull» працює у Луцьку з 2010 року (засновник та головний тренер Богдан Мороз) і має три секції: тайського боксу, MMA (змішаних єдиноборств) та кікбоксингу.

Переможці розкажуть про свої здобутки 2016 року і поділяться планами на майбутній рік. Організатори запрошують на захід тренерів усіх видів спорту, спортсменів, журналістів, дітей та батьків, які прагнуть займатися спортом.

Вартість: безплатно.

4. Beer Mix: дискотівка на будь-який смак

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: У цей вечір на вас чекає чергова мішанка пива з музикою. Абсолютно різнопланова музика - різних стилів та різних років, яку будуть адаптовувати під ваші смаки та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження - традиційний корабельний формат: ніякого шансону, техно та москальської музики. За пультом - Тіма.

Вартість: 25 гривень.


 

5. WINTER FESТ в «Опері»

Час і місце проведення: Opera Dance Club.

Деталі: На сцені: Dj Pavel Lee vs Dj Bolshoi, MC Martin, Opera Show Ballet. Перші 50 гостей отримають безплатно RED BULL.

Вартість: Дівчата – 40 гривень, хлопці – 50 гривень.


 

 

СУБОТА, 17 грудня

1. Креативний вікенд Egap Challenge Lutsk

Час і місце проведення: 10:00, Палац культури міста Луцька.

Деталі: Якщо у вас є ідея, як через електронні інструменти та сервіси налагодити ефективну взаємодію громади й влади, Ви розумієте, чого потребує Волинь на шляху до «е-демократії» – ви просто повинні прийти на Креативний вікенд Egap Challenge Lutsk.
Протягом двох неймовірно насичених днів ви зможете презентувати свою ідею, почути рекомендації і отримати допомогу від експертів різних напрямків та розробити новий сервіс е-демократії чи мобільний додаток. Найкращі ідеї візьмуть участь у наступному етапі – інкубації, яка передбачає менторську підтримку та цільове фінансування проекту. 
Запрошують команди і окремих учасників, що зацікавлені в участі з проектами в сфері:
• освіта
• інфраструктура
• екологія
• агропромисловість

Вартість: безплатно.


 

2. Open ІТ #2: відкрий світ ІТ для себе у Луцьку

Час і місце проведення: 11:00, Адреналін Сіті (вулиця Карбишева, 1).

Деталі: Open IT — це серія наймасштабніших заходів в Луцьку, що має на меті познайомити якнайбільше людей з ІТ-галуззю та дати відповіді на найпоширеніші питання, які пов’язані з цією сферою.

На другому заході ви дізнаєтесь:

✔ Технічні та не технічні професії в ІТ. Де потрібно мати справу з кодом, а де проводити переговори?
✔ Програмне забезпечення, мобільні додатки, веб-сайти, ігри: які ІТ-напрями найпопулярніші в Україні та в світі?
✔ Старт в ІТ. Як почати свій шлях самостійно та де шукати підтримку.

Реєстрація за посиланням.

Вартість: безплатно.


 

3. «Миколайкова» майстерка у Центрі туристичної інформації та послуг

Час і місце проведення: 15:00, Центр туристичної інформації та послуг (вулиця Сенаторки Левчанівської, 2).

Деталі: Центр туристичної інформації та послуг спільно із майстром глиняного ліплення Анатолієм Філозофом запрошує відвідати майстерку «Зимовий оберіг». На майстерці ви наслухаєтеся історій про свято, постать Миколая Мирлікійського, його зв'язок із луцькою минувшиною і просто гарно й змістовно проведете час.


 

4. Презентація благодійного мистецького проекту

Час і місце проведення: 12:00, Палац культури міста Луцька (Богдана Хмельницького, 1)

Деталі: 17-18 грудня 2016 року у Палаці культури Луцька відбудеться мистецький проект під назвою «ART Talents collections/Sale-exhibition».

Протягом двох днів лучани і гості Луцька можуть взяти участь у різноманітних майстер-класах (батьки/діти), насолодитися творами мистецтва та придбати їх, послухати чудову музику, відвідати виставу та придбати оригінальні сувеніри до новорічних свят. І навіть стати благодійником. Приймаються творчі роботи, виготовлені своїми руками.

Програма

11.00 Початок виставки-продажу.

12.00 Офіційне відкриття. Концертна програма. Презентація проектів: виставка і каталог-довідник. Вручення подарунків для художників і творчих людей. Фуршет.

14.00 Лагідна Майстерня – майстер-клас по виготовленню новорічної ялинки з паперової лози від Ольги Лагоди.

15.00 Майстер-клас по розпису тіла хною від Анастасії Пилипчук. Ви дізнаєтесь: що таке «менді» або «мехенді» та історію його походження; значення візерунків; з чого виготовляється хна; техніка нанесення та розпису; чому це популярно у наш час; як правильно доглядати за малюнком.

16.30 Майстер-клас «Новорічний make up» від візажиста Ірини Бондаренко. Щоб вдало увійти в наступний рік, потрібно продумати свій святковий образ до дрібниць. Модний Новорічний макіяж 2017, року Вогняного півня.

18.00 Творчий вечір ведичного астролога Олени Макарової. Тема: «В чому різниця між долею і кармою? Що це за поняття?»

Вартість: безплатно.

1

 

5. Майстер клас «Солом'яне диво»

Час і місце проведення: 14:00, ТЦ «Буратіно».

Деталі: Сонячна Марія Кравчук, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України (1999), заслужений майстер народної творчості України (2006), поділиться досвідом і навчить цьому мистецтву. Хороший настрій і неймовірні задоволення гарантовані. Вік учасників від 10 років.

Передплата 75 гривень (0509201254, 0969359649).

Вартість: 150 гривень.


 

6. Прем’єра треш-драми «Кінь, який їздив верхи»

Час і місце проведення: 19:00, Луцький районний будинок культури (вул. Ковельська, 56).

Деталі: Треш-драма створена за п’єсою культової польської авторки Дороти Масловської «Все у нас гаразд» і в українському перекладі А. Бондаря буде зіграна вперше та відбудеться завдяки підтримці Генерального Консульства Республіки Польща у місті Луцьку.
Підміна цінностей та втрата ідентичності — це універсальні проблеми, як польського, так і українського суспільства. Процес їх переживання є чи не єдиним шляхом до вирішення. Тому пропонують сісти в коло й підготуватися до провокацій і навіть справжнього трешу.
Режисер — Руслана Порицька; актори — Анастасія Горобець, Валерія Линник, Марина Ткачова, Алла Доманська, Олексій Стаднюк, Петро Дмитрук, Артем Угонь; відео — Олексій Стаднюк, Алла Доманська; художник та звукорежисер — Павло Порицький; технічне забезпечення — Петро Дмитрук, Роман Яцун, Дмитро Безвербний.
Квитки можна придбати в «Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку» за адресою: вул. Паркова, 5; з 9:00 до 21:00 у будні, з 10:00 до 21:00 у вихідні.

Вартість: 30 гривень.


 

7. Вечірка «ГОП-ЦА-ЦА»

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: У Кораблику вже робили танцювальні майстер-класи у вигляді розважально-кумедних вечірок. Тепер вирішили знову повернути давню фішку і надати їй нове життя із професіоналами своєї сфери - мегатанцюристом Волині Олександром Кашевським і крутим ведучим Славком Мазурком. Щомісяця у «Гоп-Ца-Ца» буде новий стиль танцю, чудові призи від партнерів Кораблика, а в кінці сезону фінал забави з крутезними подарунками! У грудні обрали темою для танців емоційне танго.

Вартість: 30 гривень.


 

8. Останній «ДІВІШНИК» у 2016 році

Час і місце проведення: Opera Dance Club.

Деталі: На вас чекає ексклюзивна шоу-програма «IN PRIVAT SHOW»:

- Безкоштовний вхід жінкам до 23:00

- Знижка на шампанське -50%

- Ексклюзивне еротичне шоу

- Чоловікам вхід заборонено до 00:00

- Без фото та відео

Вартість: Дівчата – 40 гривень (після 23:00), хлопці – 50 гривень.


 

 

НЕДІЛЯ, 18 грудня

1. Благодійний забіг Святих Миколаїв

Час і місце проведення: 15:00, вулиця Сухомлинського, 1.

Деталі: Напередодні Дня святого Миколая у місті відбудеться благодійний забіг Миколайчиків.

Діти віком до шести років матимуть змогу здійснити забіг на дистанцію 100 метрів, віком 7-9 років – 300 метрів та віком 10-13 років – 500 метрів.

Дорослі долатимуть дистанцію у сім кілометрів, яка розпочнеться біля ТРЦ «ПортСіty» та продовжуватиметься до проспекту Молоді. Крім того, буде фановий забіг для широкого загалу протяжністю у два кілометри. Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням. Перед початком забігу кожен з учасників отримає стартовий номер та шапочку Миколайчика. Також на всіх учасників чекають цінні призи та подарунки, а кожен фінішуючий буде нагороджений медаллю.

Усі гроші, зібрані за реєстраційні внески, передадуть до Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Вартість: Для дорослих – 50 гривень, дітям – безплатно.


 

2. Презентація благодійного мистецького проекту

Час і місце проведення: 12:00, Палац культури міста Луцька (Богдана Хмельницького, 1).

Деталі: 17-18 грудня 2016 року у Палаці культури Луцька відбудеться мистецький проект під назвою «ART Talents collections/Sale-exhibition».

Протягом двох днів лучани і гості Луцька можуть взяти участь у різноманітних майстер-класах (батьки/діти), насолодитися творами мистецтва та придбати їх, послухати чудову музику, відвідати виставу та придбати оригінальні сувеніри до новорічних свят. І навіть стати благодійником. Приймаються творчі роботи, виготовлені своїми руками.

Програма

11.00 Початок роботи виставки.

12.00 Майстер-клас від студії розвитку «Розумаха» – виготовлення новорічної іграшки.

14.00 Майстер-клас від студії свята «Карамболь» – майстер-класс по виготовленню виробів із різнокольорового тіста – новорічна іграшка.

15.30 Майстер-клас від студії «Ляля Бяка» по виготовленню новорічної іграшки (текстиль)

16.30 Майстер-клас від дизайнера-флориста Вікторії Шевчук по виготовленню ялинкової прикраси «Сердечко».

Вартість: безплатно.

3. Вистава «Обережно – жінки»

Час і місце проведення: 18:00, Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.

Деталі: Французька комедія (вистава йде без антракту). Режисер-постановник - заслужена артистка України Людмила Колосович, художник-постановник - Богдана Бочкай, балетмейстер - Володимир Замлинний

Вартість: 40 гривень.


 

4. Концерт гурту «Веремій»

Час і місце проведення: 19:00, арт-кафе «Стоп-Кадр» (вул.Карбишева,1).

Деталі: Команда, що зуміла новим альбомом «Доки є крила» кардинально оновити зміст своєї творчості, перевернути враження пересічного слухача про якість новітньої української рок-музики та водночас зберегти своє впізнаване фірмове обличчя, збирає друзів.

Не пропустіть грандіозне рок-шоу від гурту «Веремій» – музиканти підготували для вас ексклюзивну насичену програму та чимало додаткових приємних сюрпризів.

Вартість: 80 гривень, в день концерту – 100 гривень.


 

5. Тренінг «Особиста ефективність IT-професіонала»

Час і місце проведення: 10:00, готель «Україна» (вулиця Словацького, 2).

Деталі: Ведучий тренінгу: Антон Корчинський, бізнес-тренер та експерт з бізнес-комунікації.Тренінг розрахований на один повний день та складається з трьох модулів. Кожен модуль на 80% складається з практичних завдань.

1 Модуль. Ефективність, мета, поведінка.

- Що таке ефективність. Критерії ефективної діяльності.

- Звички, які піднімають ефективність на новий рівень та як їх здобути.

- Як сформулювати мету, і як працювати зі своєю метою щоб її досягнути.

2 Модуль. План, пріоритети, ефективне використання часу.

- Як планувати місяць, тиждень, день і як дотримуватись плану.

- Жорстке та гнучке планування та робота з пріоритетами.

- «Робота в потоці» та робочі звички високопродуктивних людей.

3 Модуль. Мотивація. Дисципліна. Енергія

- Самомотивація та самодисципліна. Міфи та реальність.

- Власний мотиваційний двигун.

- Подобатись собі.

- Звідки брати енергію?

Підсумки.

Вартість: безплатно за умови реєстрації: https://goo.gl/p3klrB


 

6. Психологічна гра-дзеркало «Імперія магов»

Час і місце проведення: 13:00, Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку (вул. Паркова, 5).

Деталі: Запрошують охочих у світ психологічних трансформаційних ігор. Гра-дзеркало «Імперія магов» допоможе зрозуміти ХТО ми , ДЕ ми і ЯК ми взаємодіємо зі Світом. У вас буде безліч можливостей зустрітись з собою. Народжуючись в грі, ви отримаєте свої унікальні таланти, за допомогою різноманітних карт ми будемо з вами мандрувати в пошуках себе! Гра дуже динамічна, активна. багато взаємодіі в колі. Кількість учасників 6-8 чоловік.

Вартість: 150 гривень.


 

7. Виступ Юлії Іванової та Олексія Лазарева

Час і місце проведення: 21:00, пивний клуб «Оболонь».

Деталі: Юлю Іванову добре знають за концертами «Fusion Friends» у Кораблику та за участю в «Х-Факторі». Чудова вокалістка, яка на пару з гітаристом Олексієм Лазарєвим заграє цієї неділі добрячу порцію каверів на добре знайомі пісні, які сміливо можна буде підспівувати разом, або просто насолоджуватись легким акустичним саундом. Опісля концерту, як зазвичай, будуть танці.

Вартість: безплатно.


 

 

Розклад кіносеансів

Adrenalin CITY

  1. Абатуар. Лабіринт страху Срібний зал, 13:20, 40-45 грн.
  2. Американська пастораль Синій зал, 12:15, 40-50 грн.
  3. Бременські розбишаки Червоний зал, 10:00, 40-45 грн., Синій зал 15:50,  40-50 грн.
  4. Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія Червоний зал, 11:55, 14:15, 16:35, 18:55, 21:25, 40-55 грн.
  5. Вірус Срібний зал, 20:20, 45-50 грн.
  6. Місія: Неадекватна Срібний зал, 16:50, 40-45 грн.
  7. Моя бабуся Фані Каплан Срібний зал, 15:05, 18:35, 40-50 грн.
  8. Прихована краса Синій зал, 14:05, 17:35, 19:20, 40-55 грн.
  9. Синдбад. Пірати семи штормів Срібний зал, 11:45, 40-45 грн.
  10. Супер Бріс Срібний зал, 10:20, 35-40 грн.
  11. Шпигуни-союзники Синій зал, 10:10, 21:05, 40-55 грн.

PREMIER CITY

  1. Інший світ: Кровна помста зал 3, 11:45, 18:20, 40-85 грн.
  2. Бременські розбишаки зал 1, 10:15, 40-65 грн., зал 2, 16:20, 60-85 грн.
  3. Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія зал 1, 12:00, 14:40, 55-80 грн., зал 2, 18:00, 20:40, 23:20   40-85 грн., зал 4, 16:40, 19:20, 22:00, 60 грн.
  4. Місія: Неадекватна зал 2, 12:30, 55-80 грн., зал 3, 20:15, 60-85 грн.
  5. Прихована краса зал 1, 17:30, 19:35, 60-85 грн., зал 2, 10:30, 40-65 грн., зал 3, 13:45, 22:10, 55-85 грн.
  6. Тролі зал 2 14:25   55-80 грн.
  7. Фантастичні звірі і де їх шукати зал 3, 15:45, 55-80 грн., зал 4, 11:30, 40 грн.
  8. Шпигуни-союзники зал 1, 21:40, 60-85 грн., зал 4, 14:10, 55 грн.

Оксана ВЛАСЮК

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром