Миколайчик з Району обрав переможців конкурсу листів

16 Грудня 2016, 12:12
4927

Майже місяць мали маленькі лучани, аби взяти участь у конкурсі «Твори добро разом із Миколайчиком з Району». Діти до 14 років надсилали нам свої листи, малюнки та фото і розповідали про добрі справи, які зробили протягом року.

Сьогодні, 16 грудня, конкурс завершився. Всього на електронну і звичайну адресу Район.Луцьк надійшло вісім листів.

Дітки вразили своєю добротою і щирістю. Комусь для щастя не вистачало солодощів, комусь книг, комусь відпустки для мами, а дехто просто просив миру у всьому світі. Як ми й обіцяли, переможці конкурсу отримають цінні подарунки від наших партнерів: солодощі та дитячі книги.

Наші читачі проявили неабияку активність – дехто голосував навіть по кілька разів. Лідером виявився лист другокласників гімназії  №14, який зібрав рекордну кількість голосів – 147.

1
Другокласники закликають робити добрі справи щодня
Другокласники закликають робити добрі справи щодня

Ми запрошуємо переможця, 2-Г клас, завітати у нашу редакцію (Конякіна, 18в) у понеділок, 19 грудня о 12:30, аби отримати подарунки, а також дізнатися, як і де створюються новини. Також на вас чекатиме ще один приємний сюрприз – похід у зоопарк для всього класу.

Проте у день Святого Миколая усі слухняні дітки отримують подарунки, а неслухняні – різочки. Наш Миколай уважно прочитав усі листи і впевнився, що всі учасники конкурсу виявилися добрими та вихованими дітьми, тому кожен з них заслуговує на подаруночок.

Тому ми також запрошуємо Маргариту Авешнікову, Анастасію Ткачук, Марту, Дмитра Бурковського, Дарину Наумчук, Єву і Марійку Антонову 19 грудня о 16:00 у спортивно-розважальний комплекс «Адреналін Сіті», що знаходиться за адресою вул. Карбишева, 1, аби отримати подарунки від Святого Миколая та абсолютно безплатно взяти участь у святковій програмі.

Батьків учасників просимо зв'язатися з нами та підтвердити присутність ваших дітей. Зателефонуйте, будь ласка, за номером +38 050 130 47 09, або ж пишіть на нашу електронну адресу [email protected].

Будемо чекати на вас із нетерпінням, дітки! Дякуємо всім вам за участь, залишайтеся такими ж світлими і добрими та несіть мир у цей світ!

Спонсори нашого конкурсу: ПАТ «Теремно Хліб», КП «Луцький зоопарк», торгова марка «Апельсин» фізичної особи-підприємця В'ячеслава Теліцина, спортивно-розважальний комплекс «Адреналін Сіті», Агенція медіа-технологій «СІД-Інформ» (Район.in.ua, Таблоїд Волині), тижневик «Сім’я і Дім».

Коментарі
16 Грудня 2016, 21:23
Молодці!!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром