Луцьк: побільшало інспекторів, які штрафуватимуть за неправильне паркування

18 Жовтня 2019, 17:04
2531

У Луцьку почали роботу ще двоє інспекторів із паркування, які працюватимуть у структурі Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Про це інформують на сторінці департаменту.

Інспектори пройшли навчання, тож відтепер здійснюватимуть контроль за дотриманням водіями правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів у Луцьку та виноситимуть на порушників постанови у справах про адміністративні правопорушення.

Інспектори укомплектовані сертифікованими планшетами, портативними принтерами для друку повідомлень та постанов, лазерними світловіддалемірами, нагрудним камерами та POS-терміналами, за допомогою яких можна відразу оплатити стягнення. 

Нагадаємо, що згідно з Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» інспектори з паркування наділені повноваженнями щодо контролю за дотриманням водіями правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів шляхом здійснення фото та відеофіксації порушень і винесенням повідомлень та постанов у справах про адміністративні правопорушення, навіть без присутності водія.

Читайте також: Луцьк: порушники правил паркування сплатили до бюджету понад мільйон

Коментарі
19 Жовтня 2019, 22:05
кращеб завод який відкрили або щось для людей добре зробили ато понабирали йолопів і радуєтесь ганьба
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024