Хлопцеві, якого збили на Дубнівській, потрібна кров

16 Грудня 2016, 09:45
2458

Учневі правознавчого коледжу Владу Андрушківу, який постраждав внаслідок ДТП, потрібна донорська кров.

Про це повідомляє «Волинське агентство розслідувань» з посиланням на дівчину хлопця Олександру.

«Влад досі знаходиться в комі. Щодня хлопцеві переливають кров, потрібні донори! На жаль, донором може стати не кожен… Це повинна бути повнолітня людина, яка важить не менше 60 кг. Прошу, не бути байдужим і здати кров. В день потрібно 10 людей. Я буду вдячна кожному! Зараз він бореться за своє життя, але наша йому допомога буде як ніколи доречна!» – йдеться на її сторінці у Вконтакте.

Кров потрібно здавати у Волинській обласній станції переливання крові, що за адресою: проспект Волі, 47, для Владислава Андрушківа.

Зараз хлопець досі у комі, тому лучан закликають не бути байдужими та допомогти Владиславу.

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля «Мерседес» у стані алкогольного сп’яніння (3,5 проміле) допустив наїзд на 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській.

Після того, як збив дитину, він продовжував рух і зачепив ще два транспортних засоби. Володимиру Мігасу суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою не більше як на 60 діб – доки чоловік не внесе заставу в 275 тисяч гривень.

13 грудня стало відомо, що винуватця аварії таки випустили під заставу.

Читайте також: Адвокат винуватця аварії на Дубнівській кавував з прокурором і слідчим перед судом

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром