Луцькі школярі змагалися хто краще знає місто

18 Жовтня 2019, 14:49
1435

Історичні місця, видатні постаті, успішні підприємства та родзинки міста. Конкурсні ігри «Луцьк від А до Я» згуртували учнів чи не усіх загальноосвітніх навчальних закладів обласного центру.

У Луцьку такі ігри проводять вже в 14-те, і щороку кількість охочих взяти  участь учнів зростає, –  йдеться у сюжеті «Сфера-ТВ».

 Всі школи підготували щось креативне, адже завдання нелегке. Кожній команді-учаснику виділили по 3 букви з алфавіту, на які вони повинні знайти цікавинки Луцька та просунути їх на сцені так, аби зацікавити не лише глядача, а й завоювати прихильність журі.

11-ти класниця Луцького ліцею №3 Софія Черняк – капітан команди «Соколята». Дівчина каже, – до завдання підходили креативно.  Акцентували увагу не лише на об’єкти,  а й на повсякденне життя людей.

Букви С, Т та У дісталися команді «Нащадки Любарта», яку представляють учні 22 школи Луцька. Лідерка Тетяна Михайлюк разом з учасниками довго гадали, що цікавого можна продемонструвати. Перечитали багато книг та гуглили не один день, – каже дівчина, аби нині бути найкращими.

Журі вже в очікуванні того, як школярі до завдань підійдуть цьогоріч.

Сьогодні перший етап гри-конкурсу. Наступний та визначальний, буде в середині листопада. Тоді й нагороди та подарунки знайдуть своїх переможців.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024