У Луцьку священники змагалися проти журналістів

18 Жовтня 2019, 12:29
2041

Збірна журналістів «ЗМІ-Волинь» та команда священнослужителів «Покров» організували товариський матч, який засвідчив, що в здоровому тілі – здоровий дух.

На одному з мініфутбольних майданчиків зі штучним покриттям Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки ввечері 17 жовтня відбувся товариський матч між працівниками ЗМІ області та священнослужителями. Про це пише «Волинська газета».

Збірну «ЗМІ-Волинь» вивів на поле головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк, а команду священнослужителів «Покров» Волинської єпархії УПЦ – голова просвітницького відділу, протоієрей Валентин Марчук.

Перед початком матчу команди хвилиною мовчання вшанували пам’ять передчасно загиблого на Любешівщині директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міськради Олексія Веремійчика.

А потім був футбол з необмеженою кількістю замін. Спочатку працівники ЗМІ та представники спортивної громадськості, які тісно співпрацюють із мас-медіа, вели в рахунку 3:1, але потім розгубили перевагу, і за кілька хвилин до завершення гри рахунок став нічийним. У кульмінаційний момент біля власних воріт прес-секретар ФК «Волинь» Дмитро Кузнєцов, володіючи м’ячем, отримав несподівану травму. У результаті – влучний удар суперника, і рахунок 4:3 на користь команди «Покров».

Утім, як підсумували після гри всі спортсмени та капітани команд, у подібних змаганнях головне – не результат, а приязні стосунки як на футбольному полі, так і за його межами.

Тож подібні спортивно-масові змагання будуть продовжуватися.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром