Ремонт вечірньої школи у Луцьку обійшовся бюджету у майже 1,4 мільйона

18 Жовтня 2019, 12:50
1977

У Луцьку завершується капітальний ремонт вечірньої школи, що на вулиці Ковельській. На ремонт закладу спрямували майже 1,4 мільйона гривень.

Про це іформують на сайті Луцької міської ради.

Вечірня школа перебувала в жахливому стані: з обдертим фасадом, без гідроізоляції, у підвал затікала вода, яка руйнувала фундамент будівлі. Щоб навчальний заклад врятувати, з міського бюджету виділили майже 1,4 мільйона гривень, розповів радник міського голови Ігор Поліщук.

«Зараз будівельники вже зробили проямки, гідроізоляцію вздовж фундаменту, капітально відремонтували фасад. На черзі – укладання бруківки. Усі роботи тут планують завершити на початку листопада, і школа матиме зовсім інший вигляд», – зазначив Ігор Поліщук.

Тим часом незапланований ремонт довелося робити у закладі дошкільної освіти №25 «Малятко». Тут, через прорив мережі, затопило групу на першому поверсі та зіпсувалася підлога на другому. Будівельники вже постелили новий ламінат та завершують ремонтувати групу, щоб діти могли там нормально перебувати.

У лінгвістичній гімназії №18 завершено ремонт в актовій залі та тривають роботи в гімнастичній. За кошти з депутатського фонду Костянтина Петрочука зроблено зовнішнє освітлення на території школи.

Читайте також: Немає майданчиків, світла, дороги: у Луцьку скаржаться на занедбаний двір

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром