Барбекю серед квадрахаусів. Луцький фотограф зазнімкував молоду пару на відпочинку

22 Жовтня 2019, 09:00
Яна Бренич, Буран та Дмитро Мандзюк 4649
Яна Бренич, Буран та Дмитро Мандзюк

На межі Луцька та села Зміїнець будівельна компанія «Інвестор» нещодавно звела унікальний для нашого регіону житловий комплекс «Оріон». Він складається з чотирьох квадратних будинків, у кожному з яких – чотири двоповерхові квартири з оригінальною архітектурою і стильними фасадами. Помешканання цього ЖК давно розкупили. Частину заселилися щасливі власника нового житла. В решті готуються до заселення.

Ця локація зацікавила фотографа «Район.Луцьк» Павла Березюка, як територія для фотосесії. А темою обрав — «Сімейний відпочинок біля дому». Під час підготовки проекту найбільші труднощі виникли з пошуком моделей — не всі пари погоджувалися фотографуватися з дітьми, та й працювати з непосидючею малечею не завжди просто. Тому вирішили запросити молоду пару лучан — Дмитра Мандзюка та Яну Бренич. Оскільки дітей в пари поки нема, то вони взяли на зйомку свого чотирилапого друга — хаскі Бурана.

Погожої вересневої днини фотограф та моделі прихопили реквізит і виїхали на «Оріон». Позичили в одного з мешканців житлого комплексу гриль та взялися до справи. А що з цього вийшло — дивіться на фото. І не забувайте ділитися враженнями в коментарях.

1

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1


1

1

1

1

1

1

1

1

1


1

1

1

1

1

Коментарі
22 Жовтня 2019, 12:48
Знаю цих молодих людей. Доля розпорядилася так, що ми познайомилися, коли їхали в Київ. Як з"ясувалося у нас багато спільних знайомих. Дмитро та Яна - прекрасна та щаслива пара. Хай у них все буде гаразд.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром