Луцьк: просять перенести електронну систему оплати в транспорті

17 Жовтня 2019, 09:41
3643

У Луцьку просять відтермінувати введення електронних квитків у громадських транспортах міста.

Про це на Єдиній системі місцевих петицій написав Андрій Горщаль.

За його словами, введення системи в Луцьку супроводжується мізерною кількістю інформації та дивними кроками.

«Згідно відповідей на сторінці Citycardnet у Facebook, старт системи відбудеться лише з одним можливим варіантом оплати за проїзд. Конкретні терміни введення інших способів оплати не вказані. В засобах масової інформації, від управління транспорту міста та від самої фірми-оператора відсутня будь-яка інформація про перевагу володіння такою картою. Можливість оплатити проїзд банківською карткою знімає необхідність отримання карти, витрат на її утримання. Також не зрозумілим є вибір карток на 2 та 3 поїдки. Вартість таких карток вираховується на основі проїзду в маршрутному таксі, що скорочує прибутки ЛПЕ», – йдеться у повідомленні.

Як зазначає Андрій Горщаль, видача карток – затратний процес як для працівників ЦНАПу та фірми-оператора, так і для всіх верств населення.

«Враховуючи кількість пенсіонерів та студентів, існують сумніви, що всі пільговики встигнуть отримати персоніфіковані карти. На основі вище вказаних тезисів, пропоную провести масштабну інформаційну компанію та відкласти офіційний запуск системи оплати до тієї пори, поки не будуть доступні всі можливі варіанти оплати, система не пройде тестовий період, поки наявність карток у пільгових категорій не досягне максимального значення та поки не буде переглянуто збільшення варіантів тимчасових», – додає лучанин.

Читайте також: Які види електронного квитка хочуть затвердити в Луцьку

Коментарі
17 Жовтня 2019, 12:57
ага таке відчуття що перевізники "сцик сцик"
17 Жовтня 2019, 23:54
Погоджуюся з Валерієм
18 Жовтня 2019, 14:18
Додали б у статтю посилання на петицію, то читачі, за бажанням ,одразу і підписали її.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром