«Трактористи» та «столяри»: у Торчинському професійному ліцеї провели пізнавальну вікторину

15 Грудня 2016, 14:11
3351

Луцький районний центр зайнятості завітав до Торчинського професійного ліцею з метою ознайомлення студентів з ринком праці та діяльністю провідних роботодавців Луцького району через проведення вікторини «Чи знаєте Ви що?».

Захід відбувся 14 грудня в бібліотеці ліцею, – повідомляють організатори.

Студенти познайомились з підприємцем Сергієм Деркачем. Сергій свого часу навчався у Луцькому ВПУ №2 на спеціальності столяр, а згодом закінчив Луцький національний технічний університет, освоїв спеціальність інженера-будівельника. На даний момент втілює в життя свої мрії щодо власного бізнесу, займається виробництвом меблів і планує в найближчому майбутньому розпочати виробництво каркасно-щитових будинків.

Успішно працюють у Сергія 12 працівників, у тому числі і столяри. Підприємець поділився досвідом, розповів, що завдяки тісній співпраці з Луцьким районним центром зайнятості на практиці вже перебували декілька студентів, які згодом влаштувалися на роботу. Надалі роботодавець планує здійснювати підбір працівників, а Торчинський професійний ліцей готує студентів з високим рівнем кваліфікації.

На початку вікторини студенти груп «трактористи» та «столяри» розділились на дві команди. Із захопленням та азартом учасники відповідали на запитання, які стосувались підприємств Луцького району, відгадували професії, знайомились з новими та сучасними тенденціями ринку праці, засобами самореклами та джерелами пошуку роботи. Атмосфера заходу була дружня і весела.

Вікторина, проведена у розважальній формі, мала також повчальний характер і в майбутньому, сподіваємось, допоможе студентам зробити правильні кроки у побудові кар’єри.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром