Лесі Українки: прокуратура перевіряє, як витрачали кошти на реконструкцію вулиці

14 Грудня 2016, 14:06
2001

Прокуратура Волинської області продовжує проводити розслідування справи по реконструкції вулиці Лесі Українки.

Про це під час прес-брифінгу «Представницька діяльність прокурора щодо поновлення порушених законних інтересів держави» розповів заступник прокурора Волинської області Ярослав Голинський у середу, 14 грудня.

Нагадаємо, що Прокуратура області розпочала два кримінальні провадження щодо ремонту центральної вулиці Луцька Лесі Українки. Правоохоронці мали з’ясувати, чи правомірно влада міста розділила об’єкт вартістю 8 мільйонів гривень на частини, обійшовши законодавство щодо регулювання державних закупівель.

Відтак Ярослав Голинський повідомив, що експертиза показала порушення процедури державних закупівель, проте розслідування у справі досі триває. Наразі правоохоронці перевіряють, чи було нецільове використання бюджетних коштів під час реконструкції.

Читайте також: Депутат Луцькради стверджує, що реконструкцію перехрестя Кривий Вал – Лесі Українки зробили неякісно, а гроші «роздерибанили».

 

Софія СІЧКУН

Коментарі
14 Грудня 2016, 16:55
Шановна владо!<br/>Так &quot;задовбали&quot; ваші постперевірки усіх будівельників, що виникла наступна пропозиція: А чому б до кожного більш-менш серйозного об`єкта вам не призначити відповідвльного КРУ-шника, СБУ-шника і тп. І щоб за всі фінансові махінації вони відповідали також. А?
14 Грудня 2016, 18:07
Наталіє, я поділяю Вашу думку та мабуть все місто також. Але такого небуде. І скажу чому. А красти хто і як буде. коли буде відповідальність тоді всі будуть сцяти шось мутити в таких маштабних обємах як було і є .
14 Грудня 2016, 19:54
Усіх розстріляти і вернути в зад
19 Грудня 2016, 18:12
Золота підкова - на Л.Українки запрошує в казино усю прокуратуру на Новорічні забави.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром