Патрульні назвуть учнів-переможців, які змагались у творчому конкурсі

14 Грудня 2016, 10:10
1493

16 грудня о 12:00 у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (пр. Волі, 2) відбудеться урочисте підведення підсумків міського конкурсу для учнів шкіл «Один рік патрульній поліції: служити та захищати», організаторами якого є Патрульна поліція Луцька та бібліотека.

«Найважливіший аспект служби Патрульної поліції – відкритість та співпраця з громадянами, – говорить речник патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук, – Ми щасливі від того, що ось уже майже рік відвідуємо навчальні заклади та спілкуємось з дітьми, знаємо – це для них незабутні зустрічі та враження. Ми також отримуємо від цього величезне моральне задоволення. І вже у п’ятницю готові назвати переможців міського конкурсу для школярів «Один рік патрульній поліції: служити та захищати», який провели разом із обласною бібліотекою для юнацтва у рамках спільного проекту «Моя нова поліція».

Нагадаємо, що 19 грудня 2016 року Патрульна поліція Луцька відзначатиме свій перший день народження – один рік служби на благо мешканців громади Луцька. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром