40 квартал: на найближчій сесії міськради можуть нарешті встановити межі парку

29 Вересня 2015, 14:17
1566

Питання про встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк  можуть вирішити найближчим часом.

Проце стало відомо на засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. 

«Це рішення постійно завалюється,  його або знімають,  або не голосують на сесії. А аргументації, чому – немає», – розповідає голова комісії Павло Данильчук

Богдан Шиба зазначив, що територію там продовжує орендувати Луцький інститут розвитку людини «Україна», хоча це заборонено. І керівництво навчального закладу надіється, що у наступному скликані, питання вирішиться на їхню користь.

«Служба безпеки України у Волинській області провела перевірку та склала акт про вчинення адміністративного правопорушення. Вони підтвердили, що це чисто корупційні дії, бо керівництво чинить тиск на депутатів», – розповідає Богдан Шиба.

Керівник комунального підприємства «Парки та сквери» Анатолій Трикуш стверджує, що територія повинна мати статус парку:

«Там зелена зона територією більше як 2 га. Вона може мати статус парку. Всі зелені зони міста потрібно берегти,  бо у нас їх не так багато», – говорить керівник підприємства.

Окрім того, Луцький домобудівельний комбінат, що поблизу майбутнього парку будує житловий будинок, готовий навести порядок у частині парку, як тільки будуть визначені його межі. 

То ж наразі рішення про дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк повинні ухвалити на сесії міської ради, яка відбудеться уже 30 вересня. 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром