Навчальна зброя та спецзасоби: лищенські школярі побували в поліції

11 Жовтня 2019, 11:16
2259

Учні школи села Лище Луцького району побували на Дні відкритих дверей у Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.

9 жовтня устріч із школярами організували в рамках традиційних заходів з нагоди вшанування героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, звитяги поліцейських, – йдеться на сайті Національної поліції.

З гостями зустрівся боєць роти поліції особливого призначення «Світязь» Микола Мельник, який разом із побратимами пройшов бої за Іловайськ і Вуглегірськ. Правоохоронець бере участь у забезпечення правопорядку в зоні проведення операції об’єднаних сил, несе службу на території рідної Волині.

«У 2014 році працював у банку. Коли почалися Революція Гідності, а потім війна з російським окупантом, то не міг бути осторонь цих вирішальних для української державності подій. Прийшов добровольцем у новостворений підрозділ особливого призначення «Світязь» і вже в липні 2014 року вирушив разом із побратимами на схід країни», – розповів  Микола Мельник. 

Завдячуючи поліцейському за цікаву розповідь, а також з нагоди прийдешнього свята – Дня захисника України, діти подарували бійцю пам’ятний подарунок, виготовлений власноруч.

Поліцейські ювенальної превенції провели школярам екскурсію, ознайомили з роботою чергової частини, продемонстрували спецзасоби та навчальну зброю. Юні відвідувачі мали можливість побачити, як працює диспетчерська служба «102». Школярі на власні очі мали змогу побачити роботу операторів та диспетчерів. З вихованцями школи також зустрілися співробітники вибухотехнічного відділу. Вони роз’яснили підліткам як діяти у випадку виявлення небезпечних предметів та речовин.

Читайте також: Луцьк: опублікували програму відзначення Дня захисника

                           У Луцьку тимчасово перекриють рух в центрі






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром