Луцьким школярам розповіли про професії

10 Жовтня 2019, 22:31
1456

Учням 9-го класу КЗ «Навчально-виховного комплексу №26» розповіли про професії, які користуються попитом на ринку праці. Також діти зустрілися із представниками вишу, де навчають фармацевтів, та більше дізналися про цю професію.

Про це інформує Луцький міський центр зайнятості.

Школярі завітали до Луцького міського центру зайнятості, де начальник відділу активної підтримки безробітних ЛМЦЗ Юлія Харічкова ознайомила дев’ятикласників з професіями, які користуються попитом на ринку праці, з формулою правильного вибору професій та навчальними закладами, де можна здобути актуальні професії. Школярі дізнались про послуги служби зайнятості. Учням продемонстровали анімаційні відео-ролики про професії.

Далі на учнів чекала цікава зустріч з представниками Національного фармацевтичного університету міста Харків, викладачі якого упевнені в успішному майбутньому своїх випускників, бо вони затребувані на ринку праці. Як відомо, Національний фармацевтичний університет — інтернаціональний заклад, у якому навчається понад 17,5 тисяч студентів.

Підчас заходу школярі дізнались, ким може працювати випускник фармацевтичного університету та де потрібні провізори та фармацевти. Сучасна фармацевтична галузь України надає молодим спеціалістам безліч можливостей для професійної самореалізації. Це і понад 20 тисяч аптек, і контрольно-аналітичні лабораторії, науково-дослідні інститути і більше 100 підприємств різних форм власності з виробництва лікарських засобів, фахові видання. Фахівці потрібні на підприємствах біотехнологічної та мікробіологічної галузей, агропромислового комплексу, санітарно-епідеміологічного контролю; в індустрії краси, косметологічних клініках, митній службі, економіко-маркетингових структурах, сфері фармацевтичного бізнесу.

Читайте також: Луцьк: порушники правил паркування сплатили до бюджету понад мільйон






 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024