ДТП на Чернишевського: п’ять авто утворили «гармошку»

13 Грудня 2016, 00:34
1898

Дорога, покрита льодом, стала причиною ДТП за участю п’яти автомобілів. Водії утворили «гармошку» на вулиці Чернишевського.

Про це інформує ІА Волинські новини.

Аварія розпочалась з того, що бус, повертаючи вулицею Чернишевського у напрямку магазину «Нова Лінія», вдарився в бордюр. Тут же водій вирішив замінити пошкоджене колесо.

Проте водії, які рухались в попутному напрямку, втрачали контроль над автомобілями через дорогу, яка, фактично, повністю покрилась льодом. Як результат, почали таранити один одного. Таким чином в ДТП постраждали п’ять авто.

«Я вже і гальмами, і «ручником», і передачею гальмував – ну ніяк. Просто посунуло вниз з гірки», - розводить руками один з водіїв.

На щастя, автомобілі зазнали незначних механічних ушкоджень, обійшлось без людських жертв.

Аби вберегти інших учасників дорожнього руху, водії автомобілів, які постраждали в ДТП, виставили знаки аварійної зупинки ще до злощасного повороту.

За станом на 21:20 на місці працювали патрульні, «оформляючи» двох останніх учасників ДТП. Слід зазначити, що дорогу посипали реагентами лише о 21:30, і то – лише в одному напрямку. В той час як перше ДТП трапилось ще о 19:00.

Місцеві мешканці, які стали свідками пригоди, просили патрульних, аби ті повідомили КП «Луцькспецкомунтранс» про небезпечну дорогу. Проте поліцейські відповіли, що це не в їх компетенції.
















 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром