Служба й побут: луцьким школярам показали, як живуть нацгвардійці

09 Жовтня 2019, 10:51
2379

Десятикласники луцької ЗОШ №5 завітали до військової частини 1141 на Урок мужності.

8 жовтня луцькі гвардійці розповіли школярам про життя військових Нацгвардії, їх службу та побут, – йдеться на сторінці військової частини у Facebook.

Під час екскурсії учням продемонстрували навчально-матеріальну базу, техніку, зразки озброєння, спецзасоби. Юні гості побували у їдальні, де харчуються військовослужбовці, побачили казарми, де вони сплять та відпочивають після служби. Особливе захоплення у відвідувачів викликало знайомство зі службовими собаками.

Також санінструктор, сержант Анна Піддубна розповіла школярам про надання першої медичної допомоги. Усі охочі мали змогу навчитися правильно накладати турнікет, робити непрямий масаж серця.

Оскільки нині молодь є активними користувачами соцмереж, офіцер захисту інформації Максим Довгун розповів і дав практичні поради школярам, як не потрапити на гачок зловмисників та захистити особисті дані.

«Знайомство з військовими викликало у мене неабияке захоплення. Сьогодні ми на власні очі побачили, як вони живуть, які завдання виконують. Тепер я точно знаю, гвардійці – надійні захисники наших домівок і нашої Батьківщини», – поділилася враженнями від зустрічі десятикласниця Анна Матвєєва.







Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром