Джазові вихідні: у Луцьку минув третій день фестивалю «Jazz Bez»

12 Грудня 2016, 17:12
1883

У неділю, 11 грудня в третій день ХVІ міжнародного фестивалю «Jazz Bez» лучани насолоджувалися новим нестандартним звучанням джазу.

Також під час заходу проходила благодійна акція «Подаруй Різдво», де збирали гроші для дітей, батьки яких загинули в зоні АТО, – інформує «Таблоїд Волині».

Першим виступав колектив «Pol Belardi Force» з Люксембурга. Німці представили нову музичну програму, яка увійде до альбому, вихід якого готується на весну 2017-го.

Вони грали новий модерний джаз, на який музикантів надихає їх давнє італійське коріння. Зал дуже тепло приймав закордонних гостей, даруючи бурхливі оплески, а музиканти відповідали слухачам щирими посмішками та новими композиціями.

«Ми любимо вас», – сказав Девід Феттман (вокал, саксофон) українською, після чого «Pol Belardi Force» продовжили тішити лучан своєю віртуозною грою.












Останніми на фестивалі свою музику представили поляки – колектив «Karasiewicz Powerset», який поєднує джаз з електронікою. На чолі гурту піаніст і композитор Рафаль Карасевич, інструментальні композиції оформлені в стилі динамічного джазу і межують зі стилями соул, поп та фанком.

Під час виступу публіка отримала порцію якісної гри, цікавих музичних рішень та заряд позитивних емоцій.

Захід закінчився традиційним джем-сейшном, приємними емоціями та незабутніми джазовими спогадами.

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО













Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром