Modern-Eхро візьме участь у світовій виставці №1 з ритейлу EuroShop 2020

08 Жовтня 2019, 13:59
1608

Міжнародна компанія Modern-Eхро – глобальний виробник торгового обладнання і постачальник комплексних рішень для ритейлу – стане учасником  EuroShop 2020.

Ця найбільша у світі виставка торгового обладнання відбудеться наступного року протягом 16-20 лютого в Дюссельдорфі, – повідомляють у прес-службі компанії.

Вкотре EuroShop стане не лише найбільшим експозиційним, але й дискусійним майданчиком для лідерів світового ритейлу.  Дизайнери, архітектори, концептуалісти, лідери серед виробників торгового обладнання зберуться разом, щоб обговорити, як реагувати на виклики, що постали перед індустрією останнім часом.

«Ми  беремо участь у виставці EuroShop з 2005 року, тобто наступного року це буде вже вшосте. За цей час ми стали не просто глобальним гравцем у світовому ритейлі. Ми кардинально змінили наш підхід до роботи з клієнтами, партнерами, дилерами. Тепер ми об’єднуємось разом з ними в одну екосистему.

У нас сьогодні спільні виклики, ми разом працюємо над пошуком рішень. Сучасні реалії вимагають змінюватись швидше, ніж прогнозували аналітики. Ми відчуваємо необхідність об’єднання різних компетенцій в одному середовищі. Саме тому на нашому стенді разом з нами працюватимуть десятки наших партнерів з різних країн», – коментує Петро Пилипюк, СЕО Modern-Eхро Group.

Цього разу Modern-Eхро представлятиме не лише свої традиційні рішення для ритейлу: стелажні системи, касові бокси, брендоване чи холодильне обладнання. На стенді будуть представлені  найновіші продуктові лінійки,  обладнання з імплементованими smart-технологіями.

«Ми поділимось досвідом створення автоматизованих рішень для складу, які вже сьогодні докорінно змінюють роботу дистриб’юторів та виробників різних типів продукції у сегменті складської логістики. Ми покажемо міжнародним ритейлерам та поштовим операторам наші нові рішення для Last Mile. Наш стенд стане прикладом упровадження наших дизайн-рішень для торгових площ.

Усі ці рішення, підходи та технології в підсумку  ми об’єднали в той магазин, який потрібно було винайти у відповідь на вимогу часу. Це наш магазин майбутнього, який стане на виставці  EuroShop2020 новою точкою відліку в розвитку компанії Modern-Eхро», – каже Богдан Лукасік, співвласник і голова Наглядової ради Modern-Eхро.

Дивіться також тизер події від Modern-Eхро:

Всіх охочих запрошують на стенд Modern-Eхро   13/B15.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39