Стартувало голосування за найкращий лист до Святого Миколая

12 Грудня 2016, 13:30
16604

Майже місяць мали маленькі лучани, аби взяти участь у конкурсі «Твори добро разом із Миколайчиком з Району». Діти до 14 років надсилали нам свої листи, малюнки та фото і розповідали про добрі справи, які зробили протягом року.

Як і обіцяв Район.Луцьк, 12 грудня Святий Миколай з Району визначить переможців, які отримають цінні подарунки від наших партнерів: солодощі, дитячі книги та іграшки.

На нашу електронну адресу надійшло шість листів від маленьких лучан. Пропонуємо читачам обрати переможця: вказуйте номер листа, який найбільше сподобався, у коментарях. Голосування триватиме до 16 грудня. Де переможець зможе отримати подарунки, повідомимо разом із результатами голосування.

Лист №1. Маргарита Авешнікова, 9 років

Дівчинка просить відпустку та здоров’я для своєї мами.

«Привіт святий Миколаю. Пише до тебе Маргарита Авешнікова. Мені 9 років. Я зі своїм братиком Іллюшкою цілий рік старалися бути слухняними, але мабуть у мене не сильно получалося. Ми просимо багато подарунків, а мама каже що ти нам нічого не принесеш. Дала нам куди тобі написати. І ми пишемо. Ми подумали.

Насправді нам нічого не треба. Наша мама довго на роботі робить. Вона головний бухгалтер в відділі освіти в луцькому районі. Дай їй відпустку. Ми хочемо бути з нею довго. Вона тільки встигає нас нагодувати та поцілувати. Раніше казочку говорила та обіймала. Більше ми нічого не хочемо. Дякуємо.

І ще щоб вона здорова була. Бо була сильно хвора і вдома не сиділа, тільки на роботу ходила. Дякуємо тобі сильно. Ми тебе любимо. А ще вона хоче в Карпати. А гроші в неї постійно закінчуються. Дай їй грошей на Карпати. І нам цукерок тільки буде достатньо. Все дуже тебе любимо і дякуємо. Іллюша ще хоче книжечку і я теж. На добраніч».

 

Лист №2. Анастасія Ткачук, 7 років

Дівчинка дуже любить тварин. Вона годує кошенят, коли йде до школи, і навіть прихистила вдома кицьку, яку хотіли викинути на вулицю. Киця Мура стала справжньою подружкою школярки.

3

2

5

4

Лист №3. Марта, 5 років

Дівчинка просить подарунок не собі, а братикові Максимку. Ще Марта благає Миколая не забирати батьків у маленьких діток. Хоч вона ще маленька, та вже розуміє, що в країні війна, яка забирає життя героїв.

«Добрий день, Святий Миколаю.

Мене звати Марта. Мені п’ять з половиною років і я ще не вмію добре писати, тому мені допомагає мама.

Святий Миколаю, я дуже чекаю зустрічі з тобою. Розбуди мене, будь ласка, коли прийдеш. Я дуже хочу сфотографуватися з тобою і потім показати фото своєму сусідові Денисові. Уявляєш, він каже, що тебе не існує. Та я точно знаю, що ти є. Кожного ранку по дорозі в садочок ми з моїм братиком Максимком сперечаємося, з якої хмаринки ти будеш спускатися. Вирішили, що з найбільшої, бо ж на ній мають поміститися і всі подарунки.

Ми надіємося, що заслужили їх, адже цілий рік були чемними і слухняними, допомагали мамі і татові, а деколи і один одному. Знаєш, Святий Миколаю, цього року у нас трапилась біда – мого братика покусав собака. Я дуже переживала і просила Бога і тебе допомогти. Дякую, що почув мене – рана вже повністю загоїлась, уже навіть шраму немає.

Тому, Миколаю, принеси подарунок моєму братикові. Він дуже хоче вертольота. Мені можеш не приносити нічого, я вже доросла і знаю, що насправді тобі допомагають батьки, тому сама попрошу в них, що мені треба. А в тебе прошу лише одне: ти ж знайомий з богом? Миколаю, попроси у нього, хай не забирає батьків у маленьких діток.

Одного разу ми з мамою зустріли у маршрутці хлопчика. Він сказав, що їде з бабусею до тата і що його тато солдат. Ми вийшли на одній зупинці – в центрі Луцька. Мені було дуже цікаво, який у того хлопчика тато, і я попросила нас познайомити. Владик підвів мене до одного із портретів, що на дошці біля собору і сказав, що це його тато, що його забрав бог і що тепер він може поговорити тільки з фото і ще деколи тато приходить до нього уві сні.

Святий Миколаю, той тато був не один. Таких фото на дошці будо дуже багато, і знаєш, там були і мами. Моя мама каже, що всі вони герої, бо боролись за свою державу. Так навіщо ж забирати героїв? Владик казав, що дуже сумує за татом. Святий Миколаю, попроси Бога хай не забирає більше до себе нікого.

Оце і все, що я хотіла тобі написати. Дуже чекаю зустрічі. На всякий випадок, якщо не зможеш увійти, стукай у вікно – я не буду спати».

20

14

Лист №4. Другокласники гімназії №14

Діти розповідають про те, як допомагають птахам, роблять іграшки для дітей-сиріт і зберігають довкілля. Діти постійно підтримують одне одного і закликають усіх робити добрі справи щодня.

«День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят дітей і дорослих. Адже хто з нас не любить отримувати подарунки. Має свято і виховний зміст: щоб заслужити на подарунок діти повинні бути чемними і робити добрі справи. Щороку Святий Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. Одні ще сумніваються... Хтось уже зробив перший крок. А деякі давно і впевнено ідуть за ним, за Святим Угодником.

Учні 2-Г класу НВК «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» з нетерпінням чекають цього свята. Тому настав час підбити підсумки ніби щойно розпочатих справ. Вже другий рік ми активно беремо участь у акціях «Допоможи птахам взимку», виготовляючи годівнички, «Подаруй дитині іграшку», «Збережи довкілля» (збираємо макулатуру і батарейки).

У нелегкий для України час ми не забуваємо і про солдатів-захисників. Всією класною родиною сплели маскувальну сітку, неодноразово збирали їжу, одяг, книги, малювали малюнки для бійців АТО.

А найцікавішим для нас було виготовлення новорічних іграшок для діток-сиріт героїв Небесної Сотні. З допомогою волонтера Оленки Котлярми передали подарунки для них.

Є добрі справи, які ми не забуваємо робити щодня. Це допомога рідним і друзям, догляд за рослинами класу, прибирання вдома і у класі. Традицією нашого класу є проведення тематичних тижнів: «Я роблю добрі справи», «Скажи іншому приємне слово», «Допоможи другу».

Добрі справи приносять нам задоволення. Роблячи їх, ми не чекаємо винагороди. А добро, яке ми робимо іншим, дарує нам відчуття немарності і змістовності нашого життя. Тому закликаємо всіх: «Спішімо робити добрі справи»!

6

5

5

Лист №5. Дмитро Бурковський, 7 років 

Семирічний учень правознавчого ліцею дуже хоче отримати подарунок від Святого Миколая, адже робив хороші справи цілий рік і слухався тата й маму. Ще хлопчик просить миру і щоб усі дітки були здорові.

«Любий мій Святий Миколаю!

Я тебе дуже люблю! Цілий рік з нетерпінням Тебе чекаю, коли Ти прийдеш до мого ліжечка і вранці біля подушечки я знайду від тебе подарунок. Кожний твій подарунок для мене найкращий. Пробач мені за мої погані вчинки, але я дуже стараюся бути хорошим. Стараюся гарно вчитися, бути хорошим другом, допомагати мамі і татові вдома. Допоможи мені будь-ласка у цьому Святий Миколай. Дуже хочу щоб на свято вся родина була разом, щоб Святий Миколай допоміг у цьому році усім-усім-усім, щоб усі дітки та люди були здорові і не хворіли, щоб всі мами і тати були разом із своїми дітками. І головне, щоб в Україні був мир і не було війни.

Бурковський Дмитро, 7 років, учень 2 класу комунального закладу «Луцький навчально - виховний комплекс загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради Волинської області».

5

Лист №6. Дарина Наумчук, 11 років

«Дорогий Миколаю, цього року я була слухняною: давала бідним гроші, допомагала батькам, дарувала однокласникам подарунки, поступалась місцем старшим... 
Я би хотіла кубика-рубика, або новорічну шапку, або доміно, або цікаву книгу, або ігри чи головоломки, або ляльку, або фломастери всіх кольорів. 
Мамі помаду, фарби акварельні чи гуаш, м'якеньку іграшку та клей-пістолет. 
Татові годинник, ліхтарик, батарейки.
Братові цукерок.
Але найкращі подарунки – це любов, дружба ,вірність, розум, сила, а головне – Мир!
Св.Миколаю від Наумчук Дарини, 11 років».

4

Лист №7. Єва, 3 роки

«Добрий Миколаю, Вітаю!

Мене звати Єва і мені аж три рочки. Розповім тобі про свою добру справу. Нещодавно ми з мамою врятували котика. Маленького, чорненького, він був дуже наляканий, і не знав, де йому йти. Ми з мамою взяли його з собою, бо він сидів один на парковці. На жаль, ми не змогли залишити його в себе вдома, бо в нас вже є киця Дуся. Але ми його зігріли і добре нагодували. Було холодно, ми залишили котика у під’їзді, де він знайшов собі нову родину. Любіть тварин. Будьте трішечки добрішими, і тоді світ буде кращим. PS. Принаймні, мама мене так вчить.

Від щирого серця прошу вибачення за помилки, оскільки писати (та й розмовляти) українською, ми з дитиною почали два роки тому, як переїхали з Донбасу у це чарівне місто Луцьк».

8

Лист №8. Марійка Антонова, 9 років

«Дорогий Миколаю!!!

Я дуже люблю своїх близьких: тата, маму, бабусю і дідуся. Завжди стараюся їм у всьому допомагати, як у домашніх справах так і по господарству. А ще я відмінно навчаюсь, граю на фортепаіно, займаюсь танцями. Поважаю і слухаюсь своїх вчителів.

Будь ласка, подаруй моїм близьким  здоров’я і щастя! А мені дуже хочеться в подарунок від тебе отримати книгу, у якій зібрані казки усіх народів світу і фломастери для малювання. І дуже прошу -  подаруй МИР для діток України і всієї землі!

СВЯТОМУ МИКОЛАЮ від Марійки Антонової, 9р».


 

Коментарі
12 Грудня 2016, 15:55
№3
12 Грудня 2016, 16:13
Коти найкращі!
12 Грудня 2016, 16:17
N 2. і N 3.
12 Грудня 2016, 16:48
№3. Від Марти.
12 Грудня 2016, 17:07
№3.
12 Грудня 2016, 17:22
№5
12 Грудня 2016, 20:05
Номер 4) УЧНІ СТАРАЛИСЯ!
12 Грудня 2016, 20:06
4
12 Грудня 2016, 20:10
Учні гімназії -найкращі! 4 номер
12 Грудня 2016, 20:10
4
12 Грудня 2016, 20:11
4
12 Грудня 2016, 20:11
4
12 Грудня 2016, 20:11
4
12 Грудня 2016, 20:12
4
12 Грудня 2016, 20:14
Номер 4....учні молодці. Робімо добро разом
12 Грудня 2016, 20:16
4
12 Грудня 2016, 20:16
4
12 Грудня 2016, 20:16
4
12 Грудня 2016, 20:17
4
12 Грудня 2016, 20:17
4
12 Грудня 2016, 20:17
4
12 Грудня 2016, 20:26
4
12 Грудня 2016, 20:26
4
12 Грудня 2016, 20:29
4
12 Грудня 2016, 20:29
4
12 Грудня 2016, 20:29
4
12 Грудня 2016, 20:30
4
12 Грудня 2016, 20:31
4
12 Грудня 2016, 20:31
4
12 Грудня 2016, 20:35
4
12 Грудня 2016, 20:35
4
12 Грудня 2016, 20:50
Лист №3, від Марти
12 Грудня 2016, 20:58
4
12 Грудня 2016, 20:58
лист №3
12 Грудня 2016, 20:59
4
12 Грудня 2016, 21:00
3
12 Грудня 2016, 21:06
Всі хороші листи, та обираю 4
12 Грудня 2016, 21:12
№4
12 Грудня 2016, 21:13
Дуже хочеться перемоги учням гімназії , 4
12 Грудня 2016, 21:14
4
12 Грудня 2016, 21:16
№4. Дуже добре коли не тільки просять, але й самі допомагають. МОЛОДЦІ!!!
12 Грудня 2016, 21:20
Лист №3 від Марти
12 Грудня 2016, 21:20
№4
12 Грудня 2016, 21:23
Шановні голосувальники!)) Просимо вас віддавати один голос за один лист, аби чесно обрати переможця)<br/>При підрахунку будемо враховувати один голос із однієї ІР-адреси. Дякуємо за розуміння :)<br/><br/>P.S. Хай переможе найкращий :)
12 Грудня 2016, 21:35
№3 Марта
12 Грудня 2016, 21:36
№3
12 Грудня 2016, 21:46
голосую за №3, лист від Марти
12 Грудня 2016, 21:49
3. Від Марти
12 Грудня 2016, 21:59
№3. Від Марти
12 Грудня 2016, 22:04
Це мій вибір номер 3
12 Грудня 2016, 22:14
Номер 3
12 Грудня 2016, 22:52
4
12 Грудня 2016, 22:56
4
12 Грудня 2016, 22:56
4
12 Грудня 2016, 22:57
4
12 Грудня 2016, 23:01
№4 хороші дітки )
12 Грудня 2016, 23:10
4
12 Грудня 2016, 23:14
4
12 Грудня 2016, 23:14
4
12 Грудня 2016, 23:20
4
12 Грудня 2016, 23:23
4
12 Грудня 2016, 23:23
4
12 Грудня 2016, 23:24
4
12 Грудня 2016, 23:34
4
12 Грудня 2016, 23:47
4
12 Грудня 2016, 23:49
4
12 Грудня 2016, 23:49
4
12 Грудня 2016, 23:52
4
13 Грудня 2016, 00:06
4
13 Грудня 2016, 00:10
4
13 Грудня 2016, 00:15
3
13 Грудня 2016, 00:20
4
13 Грудня 2016, 00:21
№4
13 Грудня 2016, 00:22
4
13 Грудня 2016, 00:22
№4
13 Грудня 2016, 00:30
4
13 Грудня 2016, 00:30
№4
13 Грудня 2016, 00:30
4
13 Грудня 2016, 00:35
#4 хотілося б що добро- було змістом їхнього життя.
13 Грудня 2016, 00:35
4
13 Грудня 2016, 00:37
4
13 Грудня 2016, 00:48
Тільки номер 4. Вони молодці!
13 Грудня 2016, 00:51
4.
13 Грудня 2016, 00:52
4
13 Грудня 2016, 00:53
4
13 Грудня 2016, 00:54
4
13 Грудня 2016, 00:55
4
13 Грудня 2016, 00:55
Діти молодці:-)за них номер 4
13 Грудня 2016, 00:56
4!
13 Грудня 2016, 00:56
4
13 Грудня 2016, 00:57
4
13 Грудня 2016, 00:59
Номер 4.
13 Грудня 2016, 01:01
4
13 Грудня 2016, 01:01
4
13 Грудня 2016, 01:02
#4. Дітвора школи 14- молодці!!!
13 Грудня 2016, 01:05
4
13 Грудня 2016, 01:13
№4
13 Грудня 2016, 01:18
Лист 5
13 Грудня 2016, 01:20
Номер4
13 Грудня 2016, 01:26
Лист 4 найкращий
13 Грудня 2016, 01:27
Номер 4
13 Грудня 2016, 01:29
# 4. Молодці!
13 Грудня 2016, 01:35
Дякуємо за активність)) є припущення, що Святий Миколай завітає до всіх учасників конкурсу))
13 Грудня 2016, 03:03
Лист 4
13 Грудня 2016, 09:38
4
13 Грудня 2016, 10:19
4
13 Грудня 2016, 11:00
Лист №5
13 Грудня 2016, 11:06
Лист номер 3 - від Марти
13 Грудня 2016, 11:15
Лист №5
13 Грудня 2016, 11:17
Лист №5
13 Грудня 2016, 11:26
Лист 4...Діти - молодці
13 Грудня 2016, 11:33
4 Чудові дітки)
13 Грудня 2016, 12:09
4
13 Грудня 2016, 12:13
За 3
13 Грудня 2016, 12:17
4
13 Грудня 2016, 12:18
4
13 Грудня 2016, 12:19
4 &quot; 2 - Г клас - найкращий в нас!
13 Грудня 2016, 12:31
Лист №3, Марта
13 Грудня 2016, 12:32
4
13 Грудня 2016, 12:41
Лист 4
13 Грудня 2016, 13:29
№3
13 Грудня 2016, 13:31
4
13 Грудня 2016, 13:36
4
13 Грудня 2016, 13:42
Лист 5)
13 Грудня 2016, 13:56
Nr 4
13 Грудня 2016, 14:12
Лист 5
13 Грудня 2016, 14:54
Молодці учні гімназіі .Тільки з таких діток виростуть достойні громаяни Украіни. Я за 4.
13 Грудня 2016, 15:21
Лист 4. Молодці!!!
13 Грудня 2016, 15:22
№5 дуже гарна листівка
13 Грудня 2016, 15:28
4
13 Грудня 2016, 15:37
№5
13 Грудня 2016, 15:40
№5 кращий
13 Грудня 2016, 15:41
5
13 Грудня 2016, 15:42
№5 подобається
13 Грудня 2016, 15:43
5
13 Грудня 2016, 15:43
№5
13 Грудня 2016, 15:44
5 молодець
13 Грудня 2016, 15:45
№5 кращій
13 Грудня 2016, 15:47
4
13 Грудня 2016, 15:48
5 - хороші побажання
13 Грудня 2016, 15:48
№5 молодець
13 Грудня 2016, 15:52
№5
13 Грудня 2016, 15:53
№5
13 Грудня 2016, 15:54
№5
13 Грудня 2016, 15:54
5
13 Грудня 2016, 15:54
5
13 Грудня 2016, 15:55
Гарний №5
13 Грудня 2016, 16:03
№5
13 Грудня 2016, 16:03
№5
13 Грудня 2016, 16:04
4
13 Грудня 2016, 16:05
4
13 Грудня 2016, 16:11
5
13 Грудня 2016, 16:16
№5 має творчий підхід
13 Грудня 2016, 16:18
№5
13 Грудня 2016, 16:24
6
13 Грудня 2016, 16:28
4
13 Грудня 2016, 17:00
№ 3, Марта
13 Грудня 2016, 17:12
№5 +++
13 Грудня 2016, 17:14
4
13 Грудня 2016, 17:49
4
13 Грудня 2016, 18:35
4
13 Грудня 2016, 18:41
Найкращий 5
13 Грудня 2016, 20:28
4 ви супер<br/>молодці діти!!!!
13 Грудня 2016, 21:29
4
13 Грудня 2016, 22:47
4
13 Грудня 2016, 23:47
4
13 Грудня 2016, 23:57
4
14 Грудня 2016, 00:00
2
14 Грудня 2016, 00:05
№ 4
14 Грудня 2016, 00:15
Район Луцьк, не розумію голосування, я зараз цілу ніч сидітиму і під різними іменами натискатиму потрібний мені номер. Не хочу ображати діток (їх варто всіх відзначити подарунками ), але по темі конкурсу про добрі справи є лист 2 і 4. Всі інші це листи прохання до Миколая. І ще прошу оцінюйте справи і старання дітей а не писанину їх батьків. Діти всі хороші. я за справедливість 2 і 4
14 Грудня 2016, 00:35
2
14 Грудня 2016, 01:03
Дякуємо за ваш вибір) запевняємо, що ми бачимо все і зробимо голосування прозорим та чесним.<br/><br/>Раніше ми повідомляли, що при підрахунку будемо враховувати один голос із однієї ІР-адреси. Дякуємо за розуміння :)<br/><br/>P.S. Хай переможе найкращий :)
14 Грудня 2016, 01:21
4
14 Грудня 2016, 01:36
4
14 Грудня 2016, 06:54
Неоднозначне ж у Вас, шановний читачу, почуття справедливості, якщо допомогу батьків дитині, яка ще не вміє добре писати, але щиро прагне вірити, що Миколай є, і не десь далеко, а зовсім поруч, що він оголосив конкурс, і вже навіть прочитав листи, Ви розцінюєте як писанину!<br/>P.S. думаю, у 5 років поняття теми листа не може переважити бажання просто розповісти те, що хочеться!!!
14 Грудня 2016, 08:41
Голосую за номер 2
14 Грудня 2016, 08:46
От як можна такий &quot;брєд брєдович&quot; писати???
14 Грудня 2016, 08:49
Лист №5
14 Грудня 2016, 09:28
5
14 Грудня 2016, 10:17
Лист 2
14 Грудня 2016, 10:58
4
14 Грудня 2016, 12:33
4
14 Грудня 2016, 12:35
4
14 Грудня 2016, 12:54
4
14 Грудня 2016, 12:57
№ 4 Супер лист.
14 Грудня 2016, 12:57
№ 4 Супер лист.
14 Грудня 2016, 13:49
2
14 Грудня 2016, 15:14
Я за номер 3
14 Грудня 2016, 15:18
Я за 3
14 Грудня 2016, 15:56
#3, лист від Марти
14 Грудня 2016, 17:01
Номер 7<br/>Добра дитина
14 Грудня 2016, 17:08
Письмо номер 7, поддерживаю!
14 Грудня 2016, 17:09
Я за номер -7
14 Грудня 2016, 17:12
я за лист №7
14 Грудня 2016, 17:19
№3
14 Грудня 2016, 17:20
7
14 Грудня 2016, 17:21
Ева ты лучшая №7
14 Грудня 2016, 17:23
Евочка номер 7
14 Грудня 2016, 17:24
Евочка умница #7
14 Грудня 2016, 17:28
номер 7
14 Грудня 2016, 17:34
Я за 4
14 Грудня 2016, 17:44
за № 7 - Ева
14 Грудня 2016, 17:58
Єва, номер 7
14 Грудня 2016, 18:06
За 7 Евочку!!!<br/>Є в грудні чудове свято -<br/>Святого Миколая день,<br/>Священним трепетом прекрасний,<br/>Він дуже важливий для людей,<br/><br/>Нехай він тобі подарує диво,<br/>Наповнить щастям і добром,<br/>Душа твоя красивою буде,<br/>А в серці хай живе любов!
14 Грудня 2016, 18:20
Голосую за номер 7
14 Грудня 2016, 18:20
Номер 7
14 Грудня 2016, 18:48
4
14 Грудня 2016, 18:56
5 дуже гарний
14 Грудня 2016, 19:03
Спасибо всем кто голосует за номер 7<br/>Думаю маме тоже можно оставить свой голос<br/>+ Для доченьки
14 Грудня 2016, 19:11
номер 7
14 Грудня 2016, 19:17
4
14 Грудня 2016, 19:56
7 бажаю успіхів)
14 Грудня 2016, 19:58
7
14 Грудня 2016, 19:58
7
14 Грудня 2016, 20:10
7
14 Грудня 2016, 20:19
Найкращий номер 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 20:19
Найкращий номер 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 20:19
Найкращий номер 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 20:19
Найкращий номер 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 20:19
Найкращий номер 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 20:20
3
14 Грудня 2016, 20:21
3
14 Грудня 2016, 20:21
3
14 Грудня 2016, 20:21
Я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:21
14 Грудня 2016, 20:22
Я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:22
3
14 Грудня 2016, 20:23
номер 3
14 Грудня 2016, 20:23
3
14 Грудня 2016, 20:24
Номер 3 ваще бомба
14 Грудня 2016, 20:24
Номер 3
14 Грудня 2016, 20:25
3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 20:25
номер 3
14 Грудня 2016, 20:26
3
14 Грудня 2016, 20:26
3
14 Грудня 2016, 20:26
3
14 Грудня 2016, 20:29
3
14 Грудня 2016, 20:29
3
14 Грудня 2016, 20:30
3
14 Грудня 2016, 20:34
я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:35
я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:35
я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:36
я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:36
я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:36
я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:37
я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:37
я за номер 3
14 Грудня 2016, 20:38
3
14 Грудня 2016, 20:38
3
14 Грудня 2016, 20:39
Номер 3 Харош
14 Грудня 2016, 20:40
номер
14 Грудня 2016, 20:40
3
14 Грудня 2016, 20:40
3
14 Грудня 2016, 20:40
номер 3
14 Грудня 2016, 20:41
3
14 Грудня 2016, 20:41
номер 3
14 Грудня 2016, 20:41
3
14 Грудня 2016, 20:41
номер 3
14 Грудня 2016, 20:42
3
14 Грудня 2016, 20:42
3
14 Грудня 2016, 20:42
3
14 Грудня 2016, 20:42
3
14 Грудня 2016, 20:43
3
14 Грудня 2016, 20:45
3
14 Грудня 2016, 20:49
Лист №3. Марта, 5 років
14 Грудня 2016, 20:49
Лист №3. Марта, 5 років
14 Грудня 2016, 20:50
номер 3
14 Грудня 2016, 20:52
лист №3, Марта
14 Грудня 2016, 20:53
3
14 Грудня 2016, 20:54
3
14 Грудня 2016, 20:55
3 супер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 20:55
ЛИСТ №3! Марта!
14 Грудня 2016, 20:55
№3
14 Грудня 2016, 20:56
номер 3
14 Грудня 2016, 20:57
№3 Марта :)
14 Грудня 2016, 20:57
#3
14 Грудня 2016, 20:58
1
14 Грудня 2016, 20:59
№3
14 Грудня 2016, 20:59
3
14 Грудня 2016, 21:03
Лист №3 від Марти кращий
14 Грудня 2016, 21:05
лист №3 Марти і Максима!
14 Грудня 2016, 21:06
я за номер 3
14 Грудня 2016, 21:06
я за номер 3
14 Грудня 2016, 21:07
№3
14 Грудня 2016, 21:07
№3
14 Грудня 2016, 21:16
№3
14 Грудня 2016, 21:25
Ґ за номер 3.
14 Грудня 2016, 21:34
2
14 Грудня 2016, 21:35
14 Грудня 2016, 21:35
3
14 Грудня 2016, 21:35
3
14 Грудня 2016, 21:36
3
14 Грудня 2016, 21:36
3
14 Грудня 2016, 21:37
3
14 Грудня 2016, 21:37
3
14 Грудня 2016, 21:37
Я за номер 3
14 Грудня 2016, 21:38
номер 3
14 Грудня 2016, 21:38
номер 3
14 Грудня 2016, 21:38
3
14 Грудня 2016, 21:43
Номер 3 найкращий за всі які я прочитала!!!! Марта привіт!!!!!! І Максиму тоже.......
14 Грудня 2016, 21:52
Мені тоже номер 3 і Марті ,і Максиму великий привіт.
14 Грудня 2016, 21:52
Подобається лист 2
14 Грудня 2016, 21:59
3 номер найкращий!!! Просто пробирає до сліз!
14 Грудня 2016, 22:20
№4
14 Грудня 2016, 22:31
№3, Марта)
14 Грудня 2016, 22:59
Як на мене, номер 3
14 Грудня 2016, 23:04
Номер 3 ббббббббоооооооммммммббббббббааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 23:06
Голосую за #7
14 Грудня 2016, 23:08
Найкращий лист до Св'ятого Миколая лист номер 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Грудня 2016, 23:11
3
14 Грудня 2016, 23:50
7
15 Грудня 2016, 00:16
4
15 Грудня 2016, 00:41
3
15 Грудня 2016, 01:21
Лист під номером 3
15 Грудня 2016, 01:22
Номер 3
15 Грудня 2016, 01:24
Лист під номером 3 мені сподобався
15 Грудня 2016, 01:41
4
15 Грудня 2016, 01:42
N4
15 Грудня 2016, 01:47
3
15 Грудня 2016, 01:47
3
15 Грудня 2016, 01:47
3
15 Грудня 2016, 02:05
№7
15 Грудня 2016, 02:05
7
15 Грудня 2016, 02:18
4
15 Грудня 2016, 02:19
4
15 Грудня 2016, 02:25
4
15 Грудня 2016, 02:27
Лист 4
15 Грудня 2016, 02:27
Лист 4
15 Грудня 2016, 02:27
Лист 4
15 Грудня 2016, 02:27
4
15 Грудня 2016, 02:28
4
15 Грудня 2016, 02:29
4 найкращий
15 Грудня 2016, 02:29
4
15 Грудня 2016, 02:33
2
15 Грудня 2016, 02:33
2
15 Грудня 2016, 02:33
2
15 Грудня 2016, 02:39
4
15 Грудня 2016, 02:39
4
15 Грудня 2016, 02:42
4
15 Грудня 2016, 02:50
3
15 Грудня 2016, 03:55
4
15 Грудня 2016, 07:49
4
15 Грудня 2016, 09:14
4
15 Грудня 2016, 09:46
4
15 Грудня 2016, 09:52
4
15 Грудня 2016, 10:22
2
15 Грудня 2016, 10:50
#5
15 Грудня 2016, 10:53
7
15 Грудня 2016, 10:55
#7
15 Грудня 2016, 10:57
номер 7
15 Грудня 2016, 11:03
#7<br/>Самое классное письмо.<br/>Евочка вы с мамой большие молодцы!!!<br/>Браво!!!!
15 Грудня 2016, 11:14
4
15 Грудня 2016, 11:26
4
15 Грудня 2016, 12:11
номер 3!
15 Грудня 2016, 12:33
4
15 Грудня 2016, 12:43
№5
15 Грудня 2016, 13:29
4
15 Грудня 2016, 13:35
&lt;p&gt;Будь ласка, не засмічуйте коментарі. Добре, що ви знаєте так багато імен, але всі ваші коментарі надходять з однієї адреси. Давайте будемо чесними.&lt;/p&gt;
15 Грудня 2016, 13:42
4
15 Грудня 2016, 13:43
4
15 Грудня 2016, 14:28
7
15 Грудня 2016, 16:26
4
15 Грудня 2016, 17:10
4
15 Грудня 2016, 18:18
Чудовий лист #4.Діти молодці)))!!!
15 Грудня 2016, 19:00
я голусую за № 3
15 Грудня 2016, 19:46
5
15 Грудня 2016, 20:00
№ 3 33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
15 Грудня 2016, 20:36
№ 3 Ви найкращі.
15 Грудня 2016, 20:45
номер 7
15 Грудня 2016, 20:49
#7
15 Грудня 2016, 20:50
7
15 Грудня 2016, 20:51
Номер 7
15 Грудня 2016, 21:04
7
15 Грудня 2016, 21:24
2
15 Грудня 2016, 21:25
Я ЗА 3 НОМЕР
15 Грудня 2016, 23:06
за №7 !)
15 Грудня 2016, 23:19
Я за номер 3
15 Грудня 2016, 23:54
Я голосую за учасника під № 3
16 Грудня 2016, 01:42
Лист № 3, Марта, 5 років!
16 Грудня 2016, 01:43
Марта, Лист №3 найкращий безсумнівно!
16 Грудня 2016, 01:44
№3. Від Марти
16 Грудня 2016, 01:50
4
16 Грудня 2016, 01:52
3
16 Грудня 2016, 01:54
Лист №3, від Марти
16 Грудня 2016, 01:54
Лист 3 Марта
16 Грудня 2016, 01:54
лист №3 Марти<br/>наймиліший і найтепліший лист ))))
16 Грудня 2016, 01:55
Лист №3 від Марти
16 Грудня 2016, 02:00
Лист №3 від Марти
16 Грудня 2016, 02:01
№5 лист Дмитрика
16 Грудня 2016, 02:03
Лист №3. Марта, 5 років
16 Грудня 2016, 02:04
№5
16 Грудня 2016, 02:09
3
16 Грудня 2016, 02:10
3 Марта
16 Грудня 2016, 02:12
№3
16 Грудня 2016, 02:13
За №3 Марта
16 Грудня 2016, 02:14
№ 3, Марта
16 Грудня 2016, 02:18
№3
16 Грудня 2016, 02:37
№7
16 Грудня 2016, 03:02
3
16 Грудня 2016, 08:53
7
16 Грудня 2016, 11:30
#7
16 Грудня 2016, 12:44
3
16 Грудня 2016, 12:45
#3 (Марта) :)
16 Грудня 2016, 14:21
№3
16 Грудня 2016, 14:49
Лист номер 5
16 Грудня 2016, 15:31
№3
16 Грудня 2016, 23:23
3 Марта
16 Грудня 2016, 23:23
3 - Марта
16 Грудня 2016, 23:23
3 - Марта
17 Грудня 2016, 00:56
4
17 Грудня 2016, 02:01
3!!
17 Грудня 2016, 12:37
4
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром