Лучани скаржаться на зраї собак у місті

08 Жовтня 2019, 10:42
1838

У період з 23 вересня по 6 жовтня лучани 22 рази скаржилися на безпритульних собак, які бігають містом.

Про це під час оперативної наради розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як, йдеться на сайті Луцької міської ради.

У мешканців міста викликають занепокоєння безпритульні пси. З цього приводу надійшло 22 повідомлення від мешканців з вул. Мамсурова, 10; Офіцерської, 20; Станіславського, 50, 52а/ ЗОШ №24; Ковпака, 15; Ківерцівської, 18; Володимирської, 59; Арцеулова, 14; Театрального майдану, які передали на реагування в КП «Ласка».

Заслухавши доповідача, секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що лучани дедалі більше скаржаться на збільшення кількості безпритульних собак у місті. Він доручив розібратися із цим питанням та посилити роботу із відлову безпритульних тварин директору комунального підприємства «Ласка» Наталії Рудь. Вона розповіла, що на околиці міста, зокрема в мікрорайоні ЛПЗ, функціонує громадська організація, яка займається відловом безпритульних тварин з усієї України. Однак вони не надають жодної інформації щодо подальшого місцезнаходження відловлених тварин. Григорій Пустовіт наголосив на тому, що варто налагодити діалог із цією організацією, знайти шляхи взаємодії, але безпритульні собаки не повинні дошкуляти лучанам.

Читайте також: Кільком вулицям Луцька хочуть повернути історичні назви

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром