На «Луцьктеплі» розказали, як готувалися до опалювального сезону

08 Жовтня 2019, 11:55
2511

Державне комунальне підприємство «Луцьктепло»  у рамках підготовки до опалювального сезону провело ремонт мереж, котелень та здійснило повірку лічильників.

Розповів про підготовку до роботи в осінньо-зимовий період т.в.о. директора підприємства «Луцьктепло» Іван Скорупський, повідомляють у Луцькій міській раді.

За рахунок власних коштів підприємства виконано поточний та капітальний ремонт теплових мереж, котелень, центральних теплових пунктів на загальну суму 3 498,9 тис.грн, в тому числі капітальний ремонт теплових мереж із заміною труб на попередньо ізольовані, підготовлено та проведено повірку засобів контрольно-вимірювальної техніки (манометри, термометри, перетворювачі тиску, логометри, газосигналізатори, водолічильники та інше), виконано ремонт будівель котелень та центральних теплових пунктів, що знаходяться в експлуатації підприємства, виконано метрологічну повірку загальнобудинкових засобів обліку теплової енергії в кількості – 109 шт, проведено демонтаж, монтаж та повірку квартирних (розподільчих) засобів обліку гарячої води у кількості – 2058 шт. на суму 167.7 тис. грн, демонтовано димову трубу котельні по вул. Дубнівській, 32.

Проводяться роботи з ліквідації витоків на теплових мережах після гідравлічних випробувань, всього протягом року усунуто 80 витоків, з них 41 в міжопалювальний період, влаштовано автоматизовану систему комерційного обліку електричної енергії (АСКОЕ) на 5 об’єктах підприємства (котельня по вул. Даньшина, 10, вул. 8-го Березня, 3, Володимирська, 100-б, Декабристів, 29 та котельня по вул. Вороніхіна, 15-б) на суму 268,0 тис. грн, планується влаштувати АСКОЕ, ще на 3-х об’єктах (котельні по вул. Ковельська, 68, вул. Конякіна, 24-к, та вул. Боженка, 32) орієнтовною вартістю 150 тис. грн, що дає можливість закуповувати електроенергію за більш низькими цінами, виконані роботи з монтажу 2-х лічильників теплової енергії на котельних підприємства по вул. Арцеулова, 3-а та вул. 8-го Березня, 3 ще на двох котельних по вул. Вороніхіна. 15-б та просп. Відродження, 15-б роботи будуть завершені до початку опалювального періоду.

У рамках співпраці з ЄБРР виконуються наступні заходи, а саме завершено встановлення котла, що працює на альтернативному паливі (деревна тріска) на вул. Боженка, 32, потужністю 5 МВТ. Проведено пусконалагоджувальні роботи, котельне обладнання введено в експлуатацію. Вартість заходу 1,272 млн євро.

Читайте також: Пояснили, чому у Луцьку поки не опалюватимуть житлові будинки

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром