Активісти шукають приміщення для занять із дітками-аутистами

28 Вересня 2015, 17:25
1990

Громадська організація «Янголята» просить допомогти з пошуком приміщення, в якому могли б проводити заняття для своїх підопічних.

Із цим питанням 28 вересня активісти прийшли на особистий прийом до Луцького міського голови Миколи Романюка, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Представниці громадської організації розповіли, що раніше займалися з дітками в приміщенні на вулиці Ківерцівській, 9б. Проте транспорт туди дуже рідко ходить і діткам було важко добиратися, а в холодну пору року це ставало причиною виникнення простудних захворювань.

Тож нині на вулиці Ківерцівській значиться лише юридична адреса ГО «Янголята». Їм було запропоновано проводити заняття на Винниченка, 67. Але оренда цього приміщення дуже дорога. Тож звернулися до міського голови, аби він допоміг у цьому питанні. Микола Романюк пообіцяв сприяння зі своєї сторони.

Окрім того, наступного року на вулиці Бенделіані почне працювати Центр реінтеграції. Це буде спеціальна установа, куди зможуть переселити громадські організації, які допомагають неповносправним дітям проходити реабілітацію, розвиватися та навчатися. Тож їм більше не доведеться тулитися в незручних умовах.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром