Бійці «Світязя» вирушили в зону проведення ООС

07 Жовтня 2019, 14:03
1610

Волинські поліцейські замінять колег, які несуть службу в зоні проведення ООС. Вони забезпечуватимуть публічну безпеку та правопорядок, нестимуть службу на блокпостах, працюватимуть над виявленням та недопущенням незаконного перевезення зброї та боєприпасів.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області.

Традиційно провести бійців легендарного спецпідрозділу в дорогу прийшли керівництво поліції Волині, рідні, друзі та колеги. З добрими побажаннями до правоохоронців звернувся заступник начальника Головного управління Національної поліції в області Сергій Козак і командир роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» В’ячеслав Моніч.

Нагадаємо, добровольчу роту патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» створили в червні 2014 року. Підрозділ пройшов бої за Іловайськ та Вуглегірськ. Мужність і відвагу його бійців під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України відзначили державними нагородами. Волинські телевізійники зняли фільм, присвячений бійцям спецпідрозділу «Світязь»: дорога болю і слави», який у 2016 році здобув найвищу нагороду, гран-прі, на міжнародному мистецькому фестивалі в Польщі.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024