На ДПЗ вкрали ще одну автівку

11 Грудня 2016, 18:47
2350

Люди просять у журналістів допомоги в пошуку ще однієї викраденої автівки.

До Район.Луцьк звернувся ще один житель міста з повідомленням про крадіжку автомобіля у районі ДПЗ.

Нагадаємо, сьогодні ми повідомляли про крадіжку жигуля. Власник автівки звернувся по допомогу до журналістів з надією, що хтось з читачів можливо бачив його автомобіль.

До лучанина Андрія зателефонував чоловік, який півроку тому теж став жертвою автомобільних крадіїв. Машину вкрали за цією ж схемою, вночі з-під під’їзду по вулиці Дружби Народів.

Автомобіль ВАЗ 2106, білого кольору, 1992 року випуску. Чоловік звернувся до правоохоронців, але це нічого не дало. Навіть провів власне розслідування, цікавився, чи на камерах спостереження, що встановлені на виїзді з Луцька, не зафіксована його машина.

«Я дізнавався у нас на в’їзді-виїзді з Луцька, моя машина на камерах не «засвітилася». Я думаю, швидше всього розібрали на запчастини та на металолом. Одного разу я підійшов до патрульних і запитав у них, чи мають вони якесь орієнтування на моє авто. Вони відповіли, що таким не займаються», - розповів чоловік.

Співрозмовник вже втратив надію повернути автомобіль. Своєю історією з журналістами поділився, бо вважає, що в такий спосіб можливо приверне увагу до проблеми правоохоронців та громадськості.

Якщо ви бачили жигулі червоного кольору, зображені на фото, телефонуйте до Андрія за номером телефону: 0994297906.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром