Що відомо про опалювальний сезон у Луцьку

07 Жовтня 2019, 13:50
Фото ілюстративне 1734
Фото ілюстративне

Луцькраді вже передали проєкт рішення про початок опалювального сезону, однак в ньому не вказана дата початку подачі теплоносія. 

Про це розповіли ІА «Конкурент» у пресслужбі «Луцьктепла». 

«Якщо глянути прогноз погоди, то ми бачимо потепління від сьогодні, середньодобова температура буде більша, ніж 8 градусів. Тому для всього міста говорити про початок опалювального сезону зарано. Але вже зараз до нас звертаються медичні заклади для подачі теплоносія. Станом на ранок понеділка вже до нас звернулися Волинська обласна дитяча лікарня, Будинок малютки, друга лікарня Луцька і, відповідно, поліклініка, пологовий будинок. Ми чекаємо від них належного письмового відношення про подачу теплоносія і будемо надавати послугу, бо є така можливість», – пояснили в «Луцьктеплі». 

Із закладами освіти справа складніша, адже не всі школи і дитсадки мають технічну здатність отримувати тепло окремо від населення.

«Якщо говорити про заклади освіти, то звернення про початок опалювального сезону має надійти від міського відділу освіти, але поки ми такого не отримували. Також є інший бік проблеми: не для всіх закладів освіти є технічна здатність надавати послуги тепла окремо від населення. Тому тут складніше і, ймовірніше за все, опалювальний сезон для закладів освіти стартуватиме тоді, коли й для всього міста», – зазначили на підприємстві. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром