Лучанам читатимуть лекції, як вберегтися від ранньої вагітності та непліддя

29 Вересня 2015, 09:03
2400

Задля зменшення кількості абортів та запобігання ранньої вагітності й непліддя, для лучан  влаштують лекції щодо проблем репродуктивного здоров'я.

Вчора, 28 вересня, на засіданні постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства обговорювали шляхи реалізації освітньої програми покращення репродуктивного здоров'я.

За останній час кількість неплідних пар збільшується, а рання вагітність та аборти прогресують. Така статистика змушує більш активно інформувати населення щодо відповідального ставлення до свого здоров'я.

Депутат Луцької міської ради Любов Серба зауважила, що для покращення ситуації можна увести цикл лекцій, що стосуються репродуктивного здоров'я на основі біоетики та напротехнології.

«Контрацепція проти ранньої вагітності – це не вихід, адже ніхто не говорить про проблему контрацептивних засобів, які є шкідливими для здоров'я. Думаю, що ми перш за все маємо говорити про етичний момент проблеми, а саме про дошлюбну чистоту», – розповіла Любов Серба.

Члени комісії таку ініціативу підтримали і домовилися взяти її до уваги під час формування освітньої програми.

Коментарі
29 Вересня 2015, 20:41
Може варто пояснювати,що треба розказувати про шкідливість раннього статевого життя.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром