Вибори у Княгининівській сільській ОТГ: дільниці відкрили вчасно та без порушень

11 Грудня 2016, 12:11
2237

Усі виборчі дільниці на території Княгининівської об’єднаної територіальної громади відкрили вчасно, а перші виборці уже й встигли проголосувати.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, що на голову громади претендують одразу 5 кандидатів: сільський голова Олена Твердохліб, яка балотується від партії УКРОП; самовисуванець, начальник Держекоінспекції в області Олександр Ткачук; громадський діяч, представник «Народного контролю» Михайло Шелеп; самовисуванець, учасник АТО Сергій Синько та самовисуванець, лучанин Віктор Мостика

За словами голови ДВК по дільниці у с. Княгининок Валентини Катрич, станом на 9:00 з 1771 виборців проголосувало близько 30. На ранок, пояснила голова дільниці, явка виборців не дуже активна. Саму ж дільницю відкрили вчасно, на ній працює 6 спостерігачів від різних громадських організацій.

Голова виборчої дільниці у с. Брище Алла Мар′юк також переконує, що голосування проходить спокійно, жодних порушень чи провокацій не було помічено. На дільниці працює 10 членів виборчкому, а з 282 виборців проголосувало трохи більше 10.

У селищі Рокині схожа ситуація. Як повідомила голова дільниці Надія Засєкіна, з 1 154 виборців проголосувало всього кілька десятків.

Найбільшу активність очікують ближче до обіду та вечора.

Голова дільниці по с.Милуші та Милушин Віктор Базилюк запевнив, що вибори поки що проходять «чудово та спокійно». Станом на 9:00 з 863 виборців близько 30 прийшли на голосування. Серед них - і кандидати на депутата до Княгининівської ОТГ. 

Втім, найбільшою та найактивнішою наразі лишається громада с. Зміїнець. За словами голови дільниці Тамари Сірчук, тут найбільша кількість виборців – 2011. Голосують люди активно, а перед 8:00 була навіть черга з охочих проголосувати.

Зауважимо, що поблизу дільниці чергують правоохоронці. Також поблизу було помічено кандидата на голову ОТГ Михайла Шелепа і кількох кандидатів у депутати. Всередині приміщення, де відбувається голосування, була присутня Олена Твердохліб, хоча вона запевнила, що ще не голосувала, позаяк приписана у с. Княгининок.

Зрештою, за інформацією громадянської мережі ОПОРА нині порушень не зафіксовано.


































 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024