Луцька військова частина – краща у вогневій підготовці

06 Жовтня 2019, 13:16
2219

На полігоні поблизу Володимира-Волинського з нагоди Дня бійця територіальної оборони влаштували змагання зі стрільби серед команд підрозділів територіальної оборони з усіх районів області, які прибули на чолі з головами райдержадміністрацій та військовими комісарами.

Учасники змагалися на влучність у веденні вогню з ручного кулемету Калашникова, автомату АК-74 та пістолету Макарова, - повідомляють в АрміяInform.

«Дякую усім, що ви, незважаючи на складні погодні умови, прибули на ці змагання. Бойова підготовка територіальної оборони – це така річ, яка не залежить від погоди, і всі ви це прекрасно розумієте. Хочу побажати, щоб у нашій державі запанував мир і щоб навчання, яке ви проходили протягом року, було просто навчанням, а набуті на практиці навички ніколи не доводилося використовувати у бою», – зазначив заступник начальника управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Волинської ОДА Віктор Шрамко.

За результатами змагань перше місце з вогневої підготовки виборола військова частина тероборони міста Луцька. Друге місце дісталося команді Камінь-Каширського РВК. Третє місце та перехідний кубок «Кращому військовому комісаріату Волинської області з питань організації та підготовки підрозділів територіальної оборони» за підсумками 2019 навчального року отримали представники Володимир-Волинського ОРВК. Також подякою голови Волинської ОДА та перехідним вимпелом «Кращому підрозділу територіальної оборони Волинської області» нагородили підрозділ ТрО з Ковельського району.








Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром